Culturele Voorstellingen

TOBACCO Theater is een rijke, sfeervolle theaterlocatie vol historie, inspiratie en cultuur. Een zelfstandig theater waarbij de kosten voor de culturele voorstellingen uit de verhuur van zakelijke evenementen worden opgebracht.

Wij zijn daardoor net even ietsje anders. We programmeren onze inspirerende voorstellingen soms ook last minute en vangen hierdoor, vaak net voor de concurrentie, de blinkende pareltjes uit de woelige vijver van het cultureel aanbod.

We zijn een theater met de uitstraling van een jaren ’20 jazzclub met een vlakke speelvloer, zo weggelopen uit het Meat-District van New York. Bezoekers krijgen bij ons hun eigen tafeltje met kaarslicht en nootjes, met de mogelijkheid er een top wijntje bij te drinken. We over een sublieme keukenbrigade onder leiding van onze patron de cuisine Dennis Huwaë. Bij TOBACCO Theater ga je niet een voorstelling bijwonen maar beleef je intens het ultieme uitgaan.

We zijn daarnaast met onze stichting “Stel je voor” altijd op zoek naar creatief talent. Beeldend, fashion, muziek, theater… Noem het maar! Dus heb je een tip voor die speciale voorstelling of kunstenaar die een groter podium verdient en zich wil voorstellen? Neem dan vooral contact op met Erik van Wilsum – erik@tobacco.nl . Hij vertelt je er graag meer over.

Kijk ook eens op onze Wall of FameTheateragenda of de kunstenaars die voorgingen bij Stel je voor voor.