Culturele Voorstellingen

TOBACCO Theater is een rijke, sfeervolle evenementen locatie vol historie, inspiratie en cultuur. Een zelfstandig theater waarbij de kosten van de culturele voorstellingen uit de eigen verhuur voor zakelijke evenementen worden gedragen.

Wij zijn daardoor net even anders dan de meeste theaters. We programmeren onze muzikale en inspirerende voorstellingen vaak last minute en vangen hierdoor, net voor de concurrentie, vaak de pareltjes heel gretig uit de grote vijver van cultureel aanbod.

We zijn een locatie met de uitstraling van een jaren ’20 theaterclub met een vlakke speelvloer die zo weggelopen kan zijn uit het Meat-District van New York. Gasten krijgen bij ons hun eigen tafeltje met kaarslicht en nootjes, met de mogelijkheid er een wijntje bij te drinken. Daarnaast beschikken we over een sublieme keukenbrigade onder leiding van onze patron de cuisine Dennis Huwaë. Bij TOBACCO Theater ga je niet een voorstelling bijwonen maar beleef je het ultieme uitgaan.

We zijn daarnaast met onze stichting “Stel je voor” altijd op zoek naar creatief talent. Beeldend, fashion, muziek, theater… Noem het maar! Dus heb je een tip voor die speciale voorstelling of kunstenaar die een groter podium verdient en zich wil voorstellen? Neem dan vooral contact op met Erik van Wilsum – erik@tobacco.nl . Hij vertelt je er graag meer over.

Benieuwd naar je voorgangers of onze programmering? Bekijk dan onze Wall of FameTheateragenda of de kunstenaars die je voorgingen bij Stel je voor voor

X