Diner locatie Amsterdam

Diner / Walking Dinner / Foodstations

Capaciteit:

  • Sit down diner: maximaal 240 personen
  • Walking dinner of foodstations: maximaal 600 personen

Een diner locatie in Amsterdam waar u met Diner opstellinguw zakelijke connecties ongestoord en in privacy kan genieten van een zakelijk diner op locatie. En dan niet met een klein groepje, want daarvoor kunt u heus wel een zakelijke diner locatie in Amsterdam centrum vinden. Juist een grotere diner locatie waar u exclusief van een vijf of zeven- gangen sterren diner kan genieten.

In TOBACCO bestaat deze mogelijkheid! Wij hebben in onze grote theaterzaal al menig zakelijke diners op locatie mogen organiseren. Voor zowel nationale als internationale bedrijven die hun gasten fêteerden op een geweldig diner van onze chef.

Michelin chef

Onze chef is Dennis Huwaë en daarnaast ook eigenaar van restaurant Daalder in Amsterdam. Met zijn restaurant behaalde Dennis dit jaar in 2021 zijn dik verdiende Michelin ster. We mogen ons dan ook in de rijke positie onderdompelen dat we als enige event locatie in Nederland de beschikking hebben over een sterren chef.

Onze theaterzaal wordt voor een zakelijk diner omgebouwd tot een luxe diner locatie en dat kan op vele manieren en in vele verschillende soorten opstellingen. Van een intiem diner voor 10 personen tot een sit down diner van max 240 personen. Daarnaast is een walking dinner of zijn foodstations voor max 600 gasten ook een mogelijkheid, wij zorgen voor een onvergetelijk culinair hoogstandje.

entertainment

Indien de wens bestaat om tijdens het diner extra entertainment te verzorgen, staan we als theater natuurlijk altijd te juichen. Wij gaan met alle plezier en passie, met dit onderdeel van ons vak, aan de slag. Want wat is er nou leuker dan een optreden tussen de gangen door in een theater in hartje Amsterdam op loopafstand van het OV en van alle bekende hotels? Bijna niets… toch?

Bijna…wat is er dan nog leuker horen we u vragen? Dat is misschien wel na het diner een overnachting in een hotel dat aan dezelfde eisen en sfeer voldoet als die wij hanteren hier bij ons in TOBACCO. Na een uitgebreid zakelijk diner op onze locatie, met daarbij uiteraard de mooiste wijntjes geschonken, kan zo een overnachting juist dat extraatje verzorgen om een diner op locatie geheel geslaagd te maken.

Een offerte op maat of meer informatie over onze mogelijkheden? Stuur een mail naar: info@tobacco.nl.