Vergaderlocatie Amsterdam

Vergadering

Capaciteit:

  • U-vorm maximaal 75 personen
  • Cabaret maximaal 100 personen
  • Classroom maximaal 120 personen

In ons multifunctionele gebouw zijn er vele mogelijkheden tot vergaderen.
Van een intieme tot grootschalige bijeenkomst. Vergaderen in U vorm opstellingTOBACCO is een inspirerend feest. Wat zoek je als je een vergaderlocatie zoekt? En waar ga je heen in Nederland als je centraal en met cachet je mede-vergader kompanen gaat uitnodigen? Juist dan ga je naar een vergaderlocatie in het visite plaatje van Nederland: Amsterdam. Daarnaast is het altijd fijn als bij binnenkomst de vergaderlocatie een inspirerende omgeving uitstraalt. We durven best wel te beloven, dat dit zeker gaat gebeuren bij de binnenkomst van uw gasten. Een vergadering die de adem even doet stokken.

Net een beetje extra

TOBACCO is, naast dat het een unieke vergaderlocatie is, ook een inspirerende locatie waar het gehele jaar door zeer creatieve voorstellingen en optredens worden georganiseerd. De sfeer van applaus en artistieke vrijheid sijpelt door alle grof gestuukte muren van onze unieke vergaderlocatie hier in Amsterdam.Cabaret opstelling

Dat geeft de vergadering vaak juist wel, net eventjes, dat extra zetje dat het vaak nodig heeft. Dit om tot een inspirerende en creatieve oplossing van een gesteld probleem te komen. Applaus zou u als organisator dan ten deel vallen. En daarna gaan de luiken van het theater-dak dicht, gaan de wijnflessen open en kan er aan de bar geproost worden op een succesvolle vergadering in de meest inspirerende en unieke vergaderlocatie van Amsterdam.

Onze zalen

Veel van onze zalen zijn exclusief te huren. We beschikken in TOBACCO over negen verschillende break-out rooms naast de 200m2 grote theaterzaal. Alle noodzakelijke faciliteiten zijn aanwezig om een vergadering tot een succes te maken. U heeft bij ons de keuze uit verschillende vergaderarrangementen. Deze keuze is aan u. Tevens verzorgen we, indien gewenst uw ontbijt, lunch, diner of borrel na. We garanderen u een exclusieve vergadering vol inspiratie en een vrije geest!

Een offerte op maat of meer informatie over onze mogelijkheden? Stuur een mail naar: info@tobacco.nl.