Zakelijke Evenement

Zakelijke Events

TOBACCO beschikt standaard over 10 zalen, fantastische techniek, verplaatsbaar podium, vlakke vloer en een uitstekend theaterlicht. Daarnaast zijn we de trotse bezitters van een zeer uitgebreide horecakeuken op Michelin niveau en dat is er eentje om je vingers bij af te likken.

Van onze zakelijke gasten ontvangen we een gemiddelde waardering van 9,4. Een cijfer om trots op te zijn. Op naar de 10!

TOBACCO biedt verschillende mogelijkheden betreft zakelijke evenementen:

Congres: in TOBACCO is alles voorhanden om een geslaagd (internationaal) congres of symposium te organiseren tot een maximum van 350 personen.

Vergadering: van een intieme vergadering tot een grootschalige bijeenkomst. Wij garanderen u een exclusieve vergadering vol inspiratie en een vrije geest.

Productpresentatie: onze locatie is niet alleen geschikt voor een congres of vergadering, maar heeft u ook wel eens gedacht aan een productpresentatie? Laat je verassen door de locatie en presenteer jouw product op de gewenste manier.

Bedrijfsfeest: stiekem is dit een van onze favoriete zakelijke evenementen. De locatie is ervoor gemaakt. Met een maximum van 600 personen.

Diner: van intiem diner naar een sit-downdiner, maar heeft u ook wel eens gedacht aan een walking dinner of foodstations van maximaal 600 gasten? Bij TOBACCO is het allemaal mogelijk.

Exclusieve Theaterdiners: dit kunt u geen typisch diner noemen. De avond staat in teken van een fantastisch diner in combinatie met hooggeëerd entertainment.