Faciliteiten

We beschikken naast onze eigen top crew ook over professionele partners. Dit zijn bedrijven waarmee we al vaak meer dan 15 jaar samenwerken en dus precies weten wat we aan elkaar hebben en wat er van ons en onze gasten verwacht mag worden. Door deze korte lijntjes is samenwerken een waar feest. We stellen ze graag aan u voor.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Een historisch tabaksveilinggebouw vergt natuurlijk ook extra aandacht en knowhow op het gebied van licht, geluid en beeld. Van uitlichting van het podium tot warm kaarslicht bij diners en van concerten tot earphones voor de dagvoorzitters.
Er wordt nauw samengewerkt met onze technische partners om zo een unieke en onvergetelijke ervaring tot stand te brengen. We werken graag mee van idee tot eindproduct en tillen waar mogelijk uw event naar een nog hoger niveau.

TOBACCO beschikt over een ruim aanbod in-house techniek en daarnaast werken wij samen met zeer professionele partijen en voorzien we u graag van aanvullende techniek en de nieuwste creatieve snufjes. Onze allround huistechnicus verzorgt samen met zijn collega’s van Backstage Productions de techniek voor uw event van A tot en met Z.

HET TOTAAL CONCEPT

De coördinatie, administratie en/of productie van een evenement aan het TOBACCO uitbesteden om zelf de focus op de organisatie en inhoud van uw evenement te behouden…een veilig idee!
Wij combineren verrassende ideeën met nieuwe technologieën om toch een authentiek mogelijke ervaring te creëren. Een productintroductie, media-evenement, jubileum, theaterdiner of feestelijk evenement: het zijn allen producten die om een professionele hand vragen. Een onderscheidend concept en een perfecte uitvoering dragen bij aan de reputatie van uw organisatie en tegelijkertijd aan onze naam. Dat zien we natuurlijk graag.
Onze mensen hebben oog en oor voor zowel de wensen van u als opdrachtgever, als voor de verwachtingen van uw gasten. U weet wat u wilt, onze mensen weten wat werkt.

BROADCASTING - LIVESTREAM

TOBACCO beschikt over twee fully equipped hybride livestream studios plus acht styling studios. Hierbij werken wij samen met de professionals van Livestream Studios Amsterdam. We verzorgen vanuit TOBACCO al jaren professionele livetreams en wereldwijde broadcasting

Vraagt u gerust naar onze partners en mogelijkheden.

We zijn u graag behulpzaam in het faciliteren van uw professionele event.

WIFI

Bezoekers van TOBACCO kunnen gratis draadloos internet gebruiken in alle zalen. Gebruik maken van de TOBACCO Free WIFI is simpel, het enige wat u hoeft te doen is het netwerk ‘TOBACCO Theater’ selecteren. U ontvangt van ons het wachtwoord en u kunt aan de slag! Liever uw eigen branded WiFi? Ook dat kan, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

WiFi is mogelijk tot 500 personen afhankelijk van gebruik en toepassingen.

BRAND YOUR EVENT 360° TOUR

Zie hier hoe TOBACCO omgebouwd kan worden tot één grote branding uiting tijdens een zakelijk event. Bekijk welke mogelijkheden er allemaal zijn op onze locatie:

Klik op het tweede symbool om de tool goed te kunnen gebruiken.

INRICHTING EN STYLING

Welke ruimte u ook kiest, onze creatieve specialisten weten bij ieder evenement uw specifieke wensen als geen ander te vertalen in kleur, geur, beeld geluid en aankleding. Verrassend en met een creatieve kwinkslag en uiteraard met een aankleding die past bij uw uitstraling, huisstijl of het thema van uw evenement. We werken altijd met veel gevoel voor sfeer en het totaalconcept en met een scherp oog voor het allerkleinste detail.

PERSONEEL

Al jaren staat er bij ons een vaste en vooral trotse club met medewerkers. Een ervaren equipe die weet wat onze gasten van ons mogen verwachten. Het is misschien wel de grootste sleutel van ons succes, maar vooral dat van uw evenement! Vriendelijkheid, snelheid en behulpzaamheid zijn kernwoorden die ons personeel hoog in het vaandel heeft staan. Professionele medewerkers met al jaren het hart op de TOBACCO plaats.
We hebben afgelopen jaar als waardering een 9,4 ergens tussen mogen stoppen! Bekijk de reviews.

Heb je interesse om deel uit te maken van ons mooie team? Mail dan naar: info@tobacco.nl Of neem een kijkje bij onze verschillende vacatures.