De Bibliotheek Event Locatie

De Bibliotheek

Veel bibliotheken hebben sinds de komst van e-boeken hun deuren moeten sluiten. Maar toch hebben oude bibliotheken met hun stiltebeleid, de papiergeur en knusse sfeer een bepaalde charme waar het digitale geweld niet tegenop kan. Vanuit deze  gedachtegang is onze authentieke bibliotheek in het TOBACCO Theater in ere hersteld. De ruimte is 25m2 en geschikt voor 20 personen.

Sssttttt…….!

Bekijk de vele verschillende impressies van De Bibliotheek hier of bekijk de verschillende mogelijkheden per opstelling in onderstaand menu. Een andere invulling is ook zeker mogelijk. We laten ons graag door u verrassen!

Opstellingen

Livestream

Maximaal 8 personen

Al onze zeven zalen hebben de mogelijkheid voor een professionele opstelling met camera’s, regie, extra schermen en een streamer voor een dynamische weergave van het programma.

 

1,5 meter

Maximaal 8 personen, uitgaande van geen huisgenoten/gezin

Zolang de maatregelen van de RIVM betrekking blijven hebben op de opstellingen van de zitplaatsen in de theater gebouwen zullen ook wij ons plichtsgetrouw houden aan de 1,5 meter opstellingen zoals voorgeschreven.

 

Feest / Receptie / Walking dinner

Maximaal 30 personen

Een vrije opstelling zonder veel beperkingen. Je kan gaan en staan waar je wilt en desgewenst organiseren we een aantal zitplekken en statafels om glazen en eventueel bordjes op te plaatsen.

 

Theateropstelling

Maximaal 22 personenTheateropstelling

Bij een theateropstelling worden de stoelen in rechte rijen geplaatst, zonder tafels. Hiermee hebben alle gasten een gelijk zicht op het podium en is de bezetting van de zaal optimaal benut.

 

 

Diner

Maximaal 12 personenDiner opstelling

Bij onze dineropstelling gebruiken we vaak ronde tafels. Vanzelfsprekend kan een rechthoekige tafelopstelling ook. Uitgaande van de ronde tafels gaan we in de regel uit van een opstelling van 8 tot 10 stoelen rondom de tafel.

 

Boardroom

Maximaal 14 personen

Bij de boardroom opstelling wordt er gebruik gemaakt van een lange tafel die langs alle zijden stoelen kent. Ideaal voor directievergaderingen en managementmeetings. De grootte van de tafel kan uiteraard aangepast worden aan de grootte van het gezelschap voor de boardroom meeting.

 

X