Exclusieve Theaterdiners

Exclusieve Theaterdiners

Theaterdiners zijn fantastische avonden om uw personeel of internationale gasten op een exclusieve en culturele wijze te verwennen met hooggeëerd entertainment.

De setting is uniek: een intieme sfeer met luxe ingedekte tafeltjes, tientallen kaarsjes, een sfeervolle verlichting van de zaal, mooie wijntjes, een sterrendiner en internationaal entertainment uit geheel Europa!

Dans, zang, acrobatiek, magie en muzikaal hoogstaande artiesten verzorgen uw groep een onvergetelijke en bovenal exclusieve avond. Ook zeer geschikt voor internationale groepen.

Lees hieronder meer over over de twee exclusieve mogelijkheden.[su_accordion][su_spoiler title=”Putting on the ritz” open=”no” style=”default” icon=”plus” anchor=”” class=””]

Een internationale variété dinershow met een knipoog naar de fameuze roaring twenties! TOBACCO biedt u de ultieme combinatie van internationaal variété, acrobatiek, zang, dans, sfeervol dineren en dansen in een adembenemende theatrale omgeving. Een theaterdiner exclusief voor uw (internationale) groep!

Vanuit geheel Europa vliegen we de acts speciaal voor dit theaterspektakel in. Acts die zich reeds bewezen hebben in Monte Carlo, het Kerst Circus en het Plus Grand Cabaret du Monde geven op deze rich and famous night acte de presence. U ervaart de ontmoeting tussen service en entertainment van het hoogste niveau. Alles is er ons aan gelegen om u een onvergetelijke en exclusieve avond te bezorgen. Iedere vezel van iedere artiest staat onder gezonde hoogspanning. The best show in town is ready to perform!

We laten uw groep vanavond schateren, verbazen en genieten van fantastische acts en geweldig eten en drinken. U danst uiteindelijk zelf als een volleerde Fred Astaire the night away![/su_spoiler][su_accordion][su_spoiler title=”La Folie” open=”no” style=”default” icon=”plus” anchor=”” class=””]

Bienvenue in Café Variété: La Folie.

Bienvenue in Café Variété: La Folie. Geniet met volle teugen en beleef een Soirée Magnifique als echte ‘bon-vivant’ met livemuziek, variété- en een menu formidable! Madame Jeanne en haar accordeonist Dédé ontvangen u hartelijk. Zij zingen en spelen het repertoire van Franse en Nederlandse Chansons aangevuld met swingende Hot-Club-Jazz. Tussen de gangen door verbaast magisch kunstenaar Woody u met zijn goochelkunsten op het podium en aan uw tafel. Deze drie artiesten komen weliswaar uit Amsterdam, maar het Parijse gevoel, de charme en zwoele romantische straalt ervan af. En hun ervaring liegt er niet om!
Accordeonist Dédé (André Vrolijk), met zijn subtiele en sublieme spel, in de pers ‘de opvolger van Johnny Meijer’ genoemd, speelde met het Metropole–orkest, René Froger, Simone Kleinsma en zelfs voor Koningin Maxima.[/su_spoiler]