De Studio

Een parelwitte ruimte met schoon gestoken wanden, een artistieke kroonluchter van TL buizen en een schuin glazen dak op een hoogte van maar liefst 9 meter. De Studio beschikt over een eigen pantry, geluidsinstallatie en beamer. Het pronkstuk van deze ruimte is zonder twijfel de beroemde foto van Michael Jackson op de Lauriersgracht (1977) door Claude Vanheye. De Studio is zeer geschikt voor een ontvangst, meeting, fotoshoot, kleine voorstellingen en borrels. Direct verbonden aan De Studio is de art-deco ruimte Het Bankgeheim, ideaal als break-out ruimte!

Bekijk de vele verschillende impressies van De Studio hier of bekijk de verschillende mogelijkheden per opstelling in onderstaand menu. Een andere invulling is ook zeker mogelijk. We laten ons graag door u verrassen!

Opstellingen

Hybride Livestream

Maximaal 12 personen

Fysiek in de zaal aanwezig en daarmee de mogelijkheid geboden om live deel uit te maken van de livestreamuitzending. De opstelling van de gasten is in overeenstemming met de RIVM regels.

 

1,5 meter

Maximaal 12 personen, uitgaande van geen huisgenoten/gezin

Zolang de maatregelen van de RIVM betrekking blijven hebben op de opstellingen van de zitplaatsen in de theater gebouwen zullen ook wij ons plichtsgetrouw houden aan de 1,5 meter opstellingen zoals voorgeschreven.

Feest / Receptie / Walking dinner

Maximaal 100 personen

Een vrije opstelling zonder veel beperkingen. Je kan gaan en staan waar je wilt en desgewenst organiseren we een aantal zitplekken en statafels om glazen en eventueel bordjes op te plaatsen.

 

Theateropstelling

TheateropstellingMaximaal 80 personen

Bij een theateropstelling worden de stoelen in rechte rijen geplaatst, zonder tafels. Hiermee hebben alle gasten een gelijk zicht op het podium en is de bezetting van de zaal optimaal benut.

 

Diner

Diner opstellingMaximaal 50 personen

Bij onze dineropstelling gebruiken we vaak ronde tafels. Vanzelfsprekend kan een rechthoekige tafelopstelling ook. Uitgaande van de ronde tafels gaan we in de regel uit van een opstelling van 8 tot 10 stoelen rondom de tafel.

 

Classroom

SchoolopstellingMaximaal 50 personen

Bij een classroom opstelling staan bij iedere tafel vijf of zes stoelen opgesteld. De tafels staan in rijen opgesteld met tussen elke tafel voldoende loopruimte. De deelnemers zitten allen in de richting van de spreker, iedereen heeft dus hetzelfde zicht.

 

Cabaret / Clubsetting

Cabaret opstellingMaximaal 40 personen

Hierbij plaatsen we rondom de rechthoekige tafeltjes onze industriële stoeltjes met eventueel een kussentje. De opstelling van de stoeltjes is variabel en kan  van 1 tot 4 stoeltjes rondom het tafeltje. Deze opstelling geeft de bijeenkomst of voorstelling het gevoel van een jaren ’20 club met eventueel bijbehorende kaarsjes en glaasjes wijn op tafel.

 

U-vorm

U vorm opstellingMaximaal 36 personen

In deze opstelling staan de tafels in een U vorm opgesteld en de stoelen staan en erachter met een kop tafel voor de voorzitter. De U-vorm opstelling kenmerkt zich omdat de stoelen achter de tafels staan, en de tafels naast elkaar in een rij.

 

X