De Magie van TOBACCO Theater – Feesten en Food

TOBACCO Theater brengt de liefde voor food en feest op een hoog niveau samen.
Gelegen in het bruisende hart van Amsterdam, dient de locatie als het perfecte decor voor een scala aan vieringen en evenementen, in combinatie met verschillende stijlen van food en drinks.

Culinair hoogtepunt

Een essentieel aspect van elke feestelijke gebeurtenis is natuurlijk het eten. TOBACCO Theater onderscheidt zich door zich te specialiseren in culinaire hoogstandjes. Van levendige foodstations met een scala aan gerechten tot uitgebreide walking diners en intieme sitting diners tot een signature diner met een onderscheidende handtekening van Michelin chef Dennis Huwaë – hier wordt culinaire creativiteit tot leven gebracht. Maar natuurlijk zijn we ook niet vies van een gezonde hamburger op een gezond broodje. Het gaat erom wat past bij het feest en wat ook het budget van de avond is.

“Food for thoughts” is hiervoor het motto, waarbij aandacht voor de kleinste details centraal staat. TOBACCO Theater belooft niets minder dan een gastronomische reis die de zintuigen prikkelt en culinaire verwachtingen overstijgt. Het gaat om de kleine nuances die het verschil maken en bijdragen aan een onvergetelijke ervaring.

De zalen

TOBACCO bestaat uit 7 eigen-wijze , met elkaar verbonden, zale. Alle ruimtes, naast de grote theaterzaal, kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van elk evenement.
TOBACCO Theater biedt de ultieme flexibiliteit om verschillende soorten feesten te huisvesten. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst in een van de kleinere ruimtes of een grootschalig feest dat de hele locatie omvat, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Congres Hacketon

De Feestavonden

 

1. Bedrijfsfeesten: Verbinden en Vieren

TOBACCO Theater is de ideale plek voor bedrijfsfeesten die verder gaan dan de traditionele zakelijke omgeving. Hier kunnen collega’s samenkomen in een ontspannen sfeer, de successen van het team vieren en de banden versterken. De mogelijkheid om de ruimte aan te passen aan specifieke behoeften maakt het een favoriete keuze voor bedrijven die een unieke en gedenkwaardige bedrijfsviering willen.

In TOBACCO Theater is feesten zelfs meer dan alleen samenkomen; het is een kunst die tot in de puntjes wordt beheerst. Van live entertainment met bands en dj’s tot de verfijnde culinaire hoogstandjes, hier wordt iedere viering een uniek meesterwerk. “Details, details, details” vormen de kern van de belofte die TOBACCO Theater doet aan degenen die een speciale gelegenheid willen vieren op deze uitzonderlijke locatie.

Bij TOBACCO Theater draait het niet alleen om de ruimte, maar om de totale ervaring. Vanaf het moment dat je de drempel overstapt, word je ondergedompeld in een wereld van verfijnde feestvreugde. Met diverse subruimtes biedt deze locatie veelzijdigheid, terwijl de directe nabijheid van de metro en tram zorgt voor een vlotte bereikbaarheid.

2. Jubilea: Viering van Tijdloze Herinneringen

Voor die speciale mijlpalen in het leven, zoals jubilea, biedt TOBACCO Theater een elegante setting om tijdloze herinneringen te vieren. Of het nu gaat om een huwelijksjubileum, bedrijfsjubileum of een andere belangrijke gebeurtenis, de locatie straalt een warme ambiance uit om bijzondere momenten te markeren.

3. 25-Jarig Bestaan: Een Kwart Eeuw van Succes

Voor bedrijven die een kwart eeuw aan succes en groei willen vieren, biedt TOBACCO Theater een exclusieve omgeving om deze mijlpaal te eren. Het 25-jarig bestaan wordt gevierd in stijl, omringd door de grandeur van de locatie en met alle voorzieningen om deze speciale gelegenheid te markeren als een moment van triomf en waardering.

4. Personeelsfeesten: Teamgeest in de Schijnwerpers

Personeelsfeesten krijgen een nieuwe dimensie bij TOBACCO Theater, waar teamgeest en feestvreugde samenkomen. Of het nu gaat om het belonen van het team voor behaalde doelen, het vieren van successen of gewoon om de banden te versterken, deze locatie biedt een sfeervolle setting voor personeelsfeesten die in het geheugen gegrift blijven.

In TOBACCO Theater wordt elke viering een op maat gemaakt evenement, waarbij de unieke kenmerken van de locatie samensmelten met de specifieke aard van het feest.
Of het nu gaat om dansen, herinneringen delen of zakelijk succes vieren, deze magische plek biedt het perfecte podium voor diverse vieringen.

Meer info? Bel met +31 203300670 of mail naar  info@tobacco.nl.