Trouwlocatie

Dé nieuwste wedding spot van Amsterdam waar creativiteit, passie, vol liefde hand in hand gaan. TOBACCO Theater is pas sinds 2020 een officiële, door de gemeente Amsterdam goedgekeurde, trouwlocatie en dat maakt ons trots. Waarom nu pas ? Omdat we uniek willen blijven en niet te boek willen staan als trouwlocatie. We zijn daarom ook best kieskeurig in de aanname van een bruiloft. Want waar kan je nou trouwen, receptie houden, dineren en een groots feest onder één dak vieren? TOBACCO beschikt over tien eigenzinnige ruimtes en ieder met zijn eigen-wijze sfeer. Misschien overdreven om ze alle te gebruiken maar… een aparte ruimte voor de kids, een ruimte om rustig te praten, een ruimte om als stel even terug te trekken….Het kan wel !

Bij de keuze voor TOBACCO ben je zeker uniek want veel huwelijken zijn er nog niet langs geweest. En dat geeft toch een fijn en exclusief gevoel.

Hoe het feest kan zijn in TOBACCO ?
Denk daarbij eens aan een ontvangst met eerste wijntje in De Wijnkelders, de ceremonie protocollaire in onze industriële sfeervolle Theaterzaal, het diner magistraal in de modern witte Studio en het feest daarna in de Theaterzaal met theatraal entertainment en muzikale goden.

Of we ook een plek hebben voor de gasten die misschien eventjes iets rustiger met elkaar willen praten? Ja, zeker: we beschikken over een Bibliotheek,  Het Bankgeheim en de Wijnkelders met een knapperend open haard vuurtje. 

Bekijk hier ook eens ons trouwmagazine.

Impressies

Ceremonie
Diner
Feest
Entertainment
X