Trouwlocatie

Capaciteit: maximaal 240 personen

TOBACCO is een officiële trouwlocatie in Amsterdam waar geliefdes hun JA-woord mogen geven in voor-en tegenspoed. Het is bijna de Romeo en Julia liefdes-tragedie van Shakespeare over de onmogelijke liefde van twee jongelingen uit elkaars vijandig gezinde families. Een romantisch verhaal waarbij de liefde en romantiek door de muren van TOBACCO als trouwlocatie heen spettert.

Onze zalen

TOBACCO beschikt over 10 verschillende zalen met als hoogtepunt en liefdes blikvanger de theaterzaal. Theateropstelling
Een acht meter stoere en romantische zaal waarin de trouwceremonie kan plaatsvinden. Met de aanwezigheid van 240 personen kan het liefdesstel met volle bewondering aanschouwd worden op het podium. Een ambtenaar van de burgerlijke stand zal daar haar beste beentje voorzetten en het liefdeskoppel in het echt trouwen. Uitlichting, sfeer, livemuziek, optredens het zijn ingrediënten die in TOBACCO vanuit de culturele achtergrond fantastisch tot hun recht komen. Na het officiële JA-woord kunnen we ons verplaatsen naar de verschillende zalen om daar het bruidspaar te feliciteren. De gasten genieten van de eerste hapjes die ons keukenteam onder leiding van Michelin-chef Dennis Huwaë rond serveren.

En bedenk dan eens, dat het buiten een witte sneeuwwereld is of dat de grachten al bevroren zijn en je binnen een romantische winterbruiloft kan vieren waar geen zomerbruiloft tegenop kan. Een voordeel is dat je gasten in de wintermaanden altijd beschikbaar zijn. Trouwen in de winter heeft dus niet alleen als voordeel dat het een romantische sfeer oplevert, maar ook dat je gastenlijst nauwelijks afzeggingen kent.

En zeg nou zelf, wie kan nou zeggen dat hij of zij getrouwd is in een theater? Niemand toch? Hoe uniek zijn jullie en hoe uniek is dan een theater waar je voor altijd het liefdesleven tegemoet treedt? En wat betreft het feest? Dat kan natuurlijk na het walking-dinner volledig losbarsten met een geweldige band of DJ op het podium. Of misschien kiezen jullie wel juist voor een zeer uitgebreid 5-gangendiner aan ronde tafels van onze Michelin chef. Daarna zou dan nog steeds de mogelijkheid bestaan om in de theaterzaal, na een korte ombouw, een heerlijk feest te organiseren. Eventueel bestaat de mogelijkheid ook nog om bij ons, direct aan de overkant, het feest voort te zetten in een Art-Deco club setting waarbij het jullie ook werkelijk aan niets zal ontbreken. Gaan we trouwen in de winter en maken er een onvergetelijke winterbruiloft van? Aan ons, als officiële trouwlocatie Amsterdam zal het zeker niet liggen.

Een offerte op maat of meer informatie over onze mogelijkheden? Stuur een mail naar: info@tobacco.nl.

Bekijk hier ook eens ons trouwmagazine.

Impressies