Slider

Dennis Huwaë

 

De culinaire inspirator en chef van TOBACCO Theater is Dennis Huwaë. Dennis stond aan het hoofd van keukens waarboven 2 Michelin ** prijkten. “Daar ontwikkelde hij zijn feilloze gevoel voor de allerhoogste gastronomi” aldus GaultMillau, die hem uitriep tot ‘Talentvol Chef van het Jaar 2018’. Dennis Huwaë is tevens eigenaar en chef van Restaurant Daalder en de drijvende kracht achter het keukenteam van TOBACCO Theater. 

Dagelijks staat Dennis met Luca, Nigel en Jasper in het TOBACCO Theater.

Voor Huwaë is het creëren van een gerecht een zoektocht naar de perfecte combinatie van ingrediënten. Hij tovert ermee en laat de ingrediënten elkaar versterken en aanvullen. Zijn inspiratie haalt hij uit ‘streetfood’ van over heel de wereld. De basis ligt voor Huwaë in klassieke technieken. Deze technieken vertaalt hij in zijn hoofd naar zijn eigen signatuur. Met Dennis Huwaë heeft TOBACCO Theater een absolute topchef.

Hij gaat zo ver in het streven naar perfectie bij het tot stand brengen van een nieuw gerecht, dat hij – naar eigen zeggen – op zoek gaat naar ‘de innerlijke schoonheid’ van elk ingrediënt. Zo brengt hij het beste van elk ingrediënt naar voren.

“Laat de natuur zijn werk doen. Kies mooie producten en behandel ze met liefde en respect. Uiteindelijk gaat het allemaal om liefde voor het product en de tijd die je steekt in het creëren van je gerechten” – Dennis Huwaë.

Eerder ontvingen we bij TOBACCO Theater topchefs uit België, Frankrijk en Spanje, maar ook Nederlandse topchefs zoals Ron Blaauw, Herman den Blijker en Robert Kranenborg waren al te gast in TOBACCO. 

Kranenborg complimenteerde ons met Dennis Huwaë, de absolute top. “Dat past bij jullie mooie en frisse onderneming, helemaal van deze tijd!” aldus Kranenborg.

Chef Huwaë zal altijd zijn stempel drukken op ons aanbod. Ook als het om een eenvoudige lunch of een simpel diner gaat. Een sandwich of Caesarsalade van Huwaë zal ontegenzeggelijk zijn signatuur dragen. Het ‘echte werk’ van onze topchef vind je natuurlijk in zijn uitgekiende signature menu. Daarin herken je de hand van een echte meester.

Je kan bij TOBACCO Theater nu ook kiezen voor een signature ontbijt, lunch of diner.

 
TOBACCO THEATER  -  NES 75/87  -  1012KD AMSTERDAM  -  0031-(0)20-3300670  -  INFO@TOBACCO.NL
X