LIVESTREAM STUDIOS AMSTERDAM

10 studio’s onder één theaterdak

Hybride Event vanaf Balkon

EXPOSURE

Dit is de tijd om nieuwe kansen te zien en die dan ook keihard bij de lurven te grijpen.
Maak gebruik van de aller beste techniek, onze zeer ervaren technici, onze creatieve organisatoren en de industriële setting die durf en innovatie uitstraalt.

Bereik meer toehoorders, inclusief het publiek dat fysiek aanwezig kan zijn, als nooit tevoren met uw hybride congres, product- bedrijfspresentatie of event om de teamspirit een positieve impuls te geven.

Wij nemen de gehele livestream op. Zo ondervangen we de wereldwijde tijdsverschillen en kan er later (nogmaals) worden gekeken.

DREAM TINY, THINK BIG. NOW!

IN DA HOUSE

Fully equipped livestream studios

De twee fully equipped hybride livestream studios plus acht styling studios zijn al jaren internationaal toonaangevend. De hoogstaande technische mogelijkheden bepalen voor een groot deel het succes. De mix van organisatorische ervaring en het fysiek aanwezig zijn van publiek levert het maximaal aantal viewers en de optimale attentiewaarde.

Fully Equipped

STATE OF THE ART – AV

Afgelopen jaar ontvingen we een gemiddeld waarderingscijfer van 9,4 voor onze organisatie. Onze 12 jaar lange hechte samenwerking met de technische top binnen de AV sector heeft ons een tweetal fully equipped hybride livestream studios plus acht styling studios gebracht, die zijn gelijke niet kennen in Amsterdam. Laat uw angsten maar eens goed schrikken en durf het beste van het beste te gaan boeken.

 

State of the Art

Viewers: no limit

Livestream Studios Amsterdam beschikt over het snelste glasvezelnetwerk van Amsterdam tot 998Mbit down-upload fiber snelheid. No limits, dus ook niet voor het aantal viewers dat de broadcast of seminar hybride live wenst te bezoeken. Glashelder zonder storing is wat we leveren. En dan ook niets minder!

 

Viewers no limit

Extra’s

Presentator, Gastspreker, Dagvoorzitter

Je doet het niet óf… je doet het goed.
Kies voor ervaring of een bekende naam die extra kijkers naar uw uitzending zuigt. Zo werkt het nou eenmaal, ook in de wereld van Live streaming. We werken hierbij samen met het nummer 1 boekingskantoor van (inter)nationale sprekers: Quality Bookings.

Presentator livestream events

ENTERTAINMENT

Op het gebied van entertainment kunnen wij u als theater als geen ander adviseren. Jarenlange ervaring en een netwerk waar je U tegen zegt. Dat kan in de vorm van een theatraal ontvangst bij de entree of een spectaculaire act die vanuit de lucht plaatsvindt tijdens de wissels van sprekers. 

 

Entertainment

STREAMING OF A WHITE CHRISTMAS

Als je het anders wilt doen, doe het dan meteen online echt goed. Samen met creatief bureau BIG Creative hebben we de culturele en technische koppen bij elkaar gestoken en staat er een piek-fijn feest:

Dé eindejaars- kerstshow, waar je bingo geluk, foute danspassen en stand-up comedy kunsten op de proef worden gesteld. Dat alles online.

Superbe keuken

Wie gingen je voor?

Livestream Ronald Mcdonald kinderfonds

Klik op de afbeelding voor de Livestream

Livestream Uva

 

Klik op de afbeelding voor de Livestream

Livestream BNN Vara

Klik op de afbeelding voor de Livestream

Livestream nationale mS fonds

Klik op de afbeelding voor de preview

BEHIND THE SCENES

Kijkje achter de schermen in de Theater Studio

REVIEW – The Oval Office

Best Workplace Awards

“Ik ben zeer te spreken over TOBACCO Theater als eventlocatie. Buiten het feit dat alles er netjes en strak uitziet, heb ik ook heel prettig samengewerkt met het team van TOBACCO Theater. Ze hebben zich continu flexibel en meedenkend opgesteld, wat heel fijn was. Ik zou graag nog eens een event op deze locatie organiseren.”

Anette (The Oval Office)

REVIEW – Coface

Country Risk Conference

”Achteraf blijkt dat we de tijd voor waren. Op 3 oktober 2019 hebben wij het TOBACCO Theater niet alleen als fysieke event locatie gebruikt, maar ook als virtuele locatie. Voor beide doeleinden een perfecte locatie. De ambiance, personeel, gastvrijheid en internet snelheid 998 Mbit (heel belangrijk wanneer je wenst te streamen), waren uitermate goed. Ik geef het TOBACCO Theater team een dikke 10.”

Rich Singh (Coface)

 

 

REVIEW – Quality Bookings

Michael Pilarczyk

”Quality Bookings is hét nummer 1 boekingskantoor van (inter)nationale sprekers. Met hun online Quality Bookings TV zijn zij meerdere keren teruggekeerd naar onze Livestream Studios Amsterdam.”

Robert de Vries (Quality Bookings)

REVIEW – Booking.com

Every little detail

”I’ve hosted multiple events at TOBACCO Theater throughout the years and had a great experience each time. The venue is beautiful and suits very well for both in-person and digital events, which involve livestream and video conferencing. The pre-event support as well as technical support on the day were always on point. The Tobacco theater team is very professional and takes care of every little detail. I definitely recommend this venue for any type of event and can’t wait to host another one myself.”

Sasha Sokolovskaya (Booking.com)

REVIEW – Ronald McDonald Kinderfonds

Eet je mee?

”Het theater zelf is tot in de details goed uitgedacht en uitgevoerd .. dat doen jullie ongeëvenaard goed! Ga hier heel erg (en heel lang) van genieten. Ik heb vandaag nog heel veel terug gedacht aan gisteren – iedereen is super tevreden met hoe alles verliep en met het resultaat! Jullie hebben ons enorm verwend met de heerlijke lunch en fijne drankjes – en heel veel aandacht en hulp waar nodig!”

Reina Hazenberg (Ronald McDonald Kinderfonds)

 

 

REVIEW – Red Light Jazz

Livestream Edition

”Op 25, 26 en 27 september jl. organiseerde Stichting Red Light Jazz samen met Zip Records – voor een select publiek i.v.m. de corona maatregelen – een aantal concerten in het TOBACCO Theater in de Nes dat speciaal hiervoor haar prachtige theater kosteloos beschikbaar stelde. Zo kon dit jaar toch worden genoten van Red Light Jazz-optredens.

Stichting Red Light Jazz dankt het TOBACCO Theater voor de fijne samenwerking om er een geslaagd jazzevenement van te maken. We kijken reikhalzend uit naar juni 2021 als het Red Light Jazz hopelijk weer in volle omvang kan plaatsvinden, met het TOBACCO Theater als een van de hoofdpodia van het meerdaagse jazzfestival in de hoofdstad.”

Marcel Kaatee (Stichting Red Light Jazz)

REVIEW – SLAM 

Livestream edition met radiostation SLAM 

Al meerdere malen mogen samenwerken met het TOBACCO Theater voor verschillende producties. Van evenementen tot opnamelocaties, alles is mogelijk in de mooie zalen die het Theater te bieden heeft. Het TOBACCO Theater heeft een unieke stijl en het team dat er werkt denkt graag mee! Een ontzettend fijne samenwerking!”

Roselinde Steijns (SLAM)

 

 

REVIEW – EVENTBUREAU

Online Event ESET Internet Security

”Wij hebben al meerdere malen met het team van TOBACCO samengewerkt maar nog nooit met een online productie! En, ook hier maken ze het weer waar, werkelijk alles klopte van voor naar achteren, tot in de kleinste details. Het was een daverend feest om met jullie te werken, graag tot een volgende productie.”

Bart van de Beek (Eventbureau.nl)

 

Klik op onderstaande afbeelding om meerdere afbeeldingen te bekijken

REVIEW – BEN

Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland

”Wat een fijne plek om een online congres te organiseren! Je voelt je er snel thuis, het is een inspirerende omgeving, ook voor de kijkers thuis. Maar bovenal; hele gastvrije medewerkers en prettige technici en videoproducers om mee te werken.”

Marieke Dik (BEN)

Klik op onderstaande afbeelding om meerdere afbeeldingen te bekijken

 

X