LIVESTREAM STUDIOS AMSTERDAM

Hybride Event vanaf Balkon

STATE OF THE ART – AV

We werken nu al ruim 12 jaar samen met de technische top binnen de internationale AV sector met een gemiddelde waardering van 9,4. Zeker iets om trots op te zijn en een vertrouwd signaal naar onze klanten en bezoekers die we graag verwelkomen bij een online of hybride event. Een technisch hybride hoogstandje met een creatieve uitstraling dat zijn gelijke die Amsterdam niet kent. 

Meer info? Bel: 020 330 06 70 of mail naar: info@tobacco.nl

 

IN DA HOUSE – Fully equipped studios

 

STUDIO ‘THEATERZAAL’

STUDIO ‘BRICKWALL’

Onze Studios

Studio ”De Theaterzaal” en Studio ”Brickwall” zijn perfect geschikt voor uw online of hybride evenement. De mix van 12 jaar organisatorische ervaring en het fysiek aanwezig zijn van gasten levert het maximale aantal online viewers en de optimale duur aan attentiewaarde.
Fully Equipped

EXPOSURE

Uitstraling is meer dan alleen het beeld dat je uitzendt. Het is óók de creatieve plek van waar de opnames plaatsvinden, de stad Amsterdam en ook de culturele historie van het theater vergroot de attentiewaarde van een perfecte uitzending. De aller beste techniek, ervaren technici en de creatieve organisatoren maken het livestream plaatje hiermee compleet.

 

State of the Art AV

Viewers: no limit

Onze Studios beschikken over het snelste glasvezelnetwerk van Amsterdam met een up-en download fiber snelheid tot 998Mbit. No limits and the max in viewers online. Glashelder en zonder storing. Dat is wat wij leveren. En dan ook niets minder!

Viewers no limit

MOGELIJKHEDEN

Presentator, Gastspreker, Dagvoorzitter 

 Je doet het niet óf… je doet het goed.

Kies voor ervaring of een bekende naam die extra kijkers naar uw uitzending zuigt. Zo werkt het nou eenmaal, ook in de wereld van Live streaming. We werken hierbij samen met het nummer 1 boekingskantoor van (inter)nationale sprekers: Quality Bookings.

 

 

Presentator livestream events

Hybride

Nodig naast uw fysieke gasten ook online publiek uit! Vergroot uw bereik door het evenement ook online uit te zenden. Livestream Productions, onze vaste partner betreft Livestream services, verzorgt dit graag voor u! 

Hybride Event

ENTERTAINMENT

We durven best hardop te schrijven dat we beschikken over een zeer groot netwerk van eigenzinnige entertainment buro’s en fijnbesnaarde, flamboyante acts.

 We durven buiten de lijntjes van het standaard entertainment-aanbod te kleuren. U ook? 

Dan schuiven wij graag aan als het gaat om de invulling van uw event in TOBACCO.

Entertainment

live impressies

Ronald McDonald

Klik op de afbeelding voor de Live Impressie

techleap

Klik op de afbeelding voor de Live Impressie

VVD LEDENVERGADERING

Klik op de afbeelding voor de Live Impressie

Bidfood

Klik op de afbeelding voor de Live Impressie

reviews

THE OVAL OFFICE

Best Workplace Awards

“Ik ben zeer te spreken over TOBACCO als eventlocatie. Buiten het feit dat alles er netjes en strak uitziet, heb ik ook heel prettig samengewerkt met het team van TOBACCO. Ze hebben zich continu flexibel en meedenkend opgesteld, wat heel fijn was. Ik zou graag nog eens een event op deze locatie organiseren.”

Anette (The Oval Office)

 

 

 

COFACE

Country Risk Conference

”Achteraf blijkt dat we de tijd voor waren. Op 3 oktober 2019 hebben wij TOBACCO niet alleen als fysieke event locatie gebruikt, maar ook als virtuele locatie. Voor beide doeleinden een perfecte locatie. De ambiance, personeel, gastvrijheid en internet snelheid 998 Mbit (heel belangrijk wanneer je wenst te streamen), waren uitermate goed. Ik geef het TOBACCO team een dikke 10.”


Rich Singh (Coface)

 

 

QUALITY BOOKINGS

Michael Pilarczyk

”Quality Bookings is hét nummer 1 boekingskantoor van (inter)nationale sprekers. Met hun online Quality Bookings TV zijn zij meerdere keren teruggekeerd naar onze Livestream Studios Amsterdam.”

Robert de Vries (Quality Bookings)

 

 

RONALD MCDONALD

Eet je mee?

”Het theater zelf is tot in de details goed uitgedacht en uitgevoerd .. dat doen jullie ongeëvenaard goed! Ga hier heel erg (en heel lang) van genieten. Ik heb vandaag nog heel veel terug gedacht aan gisteren – iedereen is super tevreden met hoe alles verliep en met het resultaat! Jullie hebben ons enorm verwend met de heerlijke lunch en fijne drankjes – en heel veel aandacht en hulp waar nodig!”

Reina Hazenberg (Ronald McDonald)

 

 

SLAM

Radiostation SLAM

Al meerdere malen mogen samenwerken met TOBACCO voor verschillende producties. Van evenementen tot opnamelocaties, alles is mogelijk in de mooie zalen die het Theater te bieden heeft. TOBACCO heeft een unieke stijl en het team dat er werkt denkt graag mee! Een ontzettend fijne samenwerking!”

Roselinde Steijns (SLAM)

 

 

EVENTBUREAU

Online Event ESET Internet Security

”Wij hebben al meerdere malen met het team van TOBACCO samengewerkt maar nog nooit met een online productie! En, ook hier maken ze het weer waar, werkelijk alles klopte van voor naar achteren, tot in de kleinste details. Het was een daverend feest om met jullie te werken, graag tot een volgende productie.”

Bart van de Beek (Eventbureau.nl)

BEN

Beroepsvereniging Echoscopisten

”Wat een fijne plek om een online congres te organiseren! Je voelt je er snel thuis, het is een inspirerende omgeving, ook voor de kijkers thuis. Maar bovenal; hele gastvrije medewerkers en prettige technici en videoproducers om mee te werken.”

Marieke Dik (BEN)

BIG CREATIVE

BIG Creative Eindejaarsshow Livestream

“Graag wil ik jullie en het hele team bedanken voor jullie enorm goede zorgen vorige week. Het was een groot plezier bij jullie te staan en een warm bad om in terecht te komen. We kijken terug op 2 hele succesvolle shows bij TOBACCO. En het was ons een genoegen samen te werken met het technische team, de event managers, etc.  Jullie waren behulpzaam, meedenkend en er was een super goede energie. Op naar een voortzetting van de samenwerking!!”

Charlotte Adrian (BIG Creative)

 

 

D&B

Eventmarketing

”Ik wil jullie hartelijk danken voor jullie bijdrage aan een top event op 30 december 2020. Het zorgde voor een hele blije klant en enthousiaste gasten thuis achter de computer. We hebben met z’n allen weer mooi werk neergezet, bedankt hiervoor!

 

En behalve dat, het was met ieder van jullie weer fijn samenwerken. Graag weer tot een volgend evenement bij jullie!”

 

Eveline Halprin (D&B)

ARTIFEX

DE CULTUUR MAKELAARS

”In januari 2021 hebben we een talkshow georganiseerd in TOBACCO. Het personeel denkt actief mee, is flexibel en toegankelijk. Ook de kwaliteit van de stream oogt zeer professioneel. Ik ben erg blij dat we voor deze locatie hebben gekozen en ik kijk terug op een fijne samenwerking die plaatsvond in een ontspannen sfeer!’

Merel Oosterhof (Artifex)

 

BIDFOOD

PromoEvents

”Ik wil jullie hierbij ontzettend bedanken voor de goede zorgen! Het was heel fijn om deze productie bij jullie te mogen doen en hopelijk tot nog een keer in de toekomst, want jullie locatie en service is super!”

Jessica (PromoEvents) 

”Bedankt voor jullie gastvrijheid en geweldige support gisteren! Het was een feest om met jullie samen te werken. Graag tot een volgende keer!”

Martijn (PromoEvents)