LIVESTREAM STUDIOS AMSTERDAM

7 fully equipped studios onder één theaterdak

EXPOSURE

Dit is de tijd om nieuwe kansen te zien en die dan ook keihard bij de lurven te grijpen.
Maak gebruik van de aller beste techniek, onze zeer ervaren technici, onze creatieve organisatoren en de industriële setting die durf en innovatie uitstraalt.

Bereik meer toehoorders, inclusief het publiek dat fysiek aanwezig kan zijn, als nooit tevoren met uw hybride congres, product- bedrijfspresentatie of event om de teamspirit een positieve impuls te geven.

Wij nemen de gehele livestream op. Zo ondervangen we de wereldwijde tijdsverschillen en kan er later (nogmaals) worden gekeken.

DREAM TINY, THINK BIG. NOW!

IN DA HOUSE

Fully equipped livestream studios

De zeven volledig geoutilleerde livestream studio’s zijn al jaren internationaal toonaangevend. De hoogstaande technische mogelijkheden bepalen voor een groot deel het succes. De mix van organisatorische ervaring en het fysiek aanwezig zijn van publiek levert het maximaal aantal viewers en de optimale attentiewaarde. 

Fully Equipped

STATE OF THE ART – AV

Afgelopen jaar ontvingen we een gemiddeld waarderingscijfer van 9,4 voor onze organisatie. Onze 12 jaar lange hechte samenwerking met de technische top binnen de AV sector heeft ons een zevental livestream studio’s gebracht, die zijn gelijke niet kennen in Amsterdam. Laat uw angsten maar eens goed schrikken en durf het beste van het beste te gaan boeken.

 

State of the Art

Viewers: no limit

Livestream Studio’s Amsterdam beschikt over het snelste glasvezelnetwerk van Amsterdam tot 200Mbit down-upload fiber snelheid. No limits, dus ook niet voor het aantal viewers dat de broadcast of seminar hybride live wenst te bezoeken. Glashelder zonder storing is wat we leveren. En dan ook niets minder!

 

Viewers no limit

Extra’s

Presentator, Gastspreker, Dagvoorzitter

Je doet het niet óf… je doet het goed.
Kies voor ervaring of een bekende naam die extra kijkers naar uw uitzending zuigt. Zo werkt het nou eenmaal, ook in de wereld van live streaming. We werken hierbij samen met het nummer 1 boekingskantoor van (inter)nationale sprekers: Quality Bookings.

 

Presentator livestream events

ENTERTAINMENT

Op het gebied van entertainment kunnen wij u als theater als geen ander adviseren. Jarenlange ervaring en een netwerk waar je U tegen zegt. Dat kan in de vorm van een theatraal ontvangst bij de entree of een spectaculaire act die vanuit de lucht plaatsvindt tijdens de wissels van sprekers.

 

 

Entertainment

GENIET VAN ONZE SUPERBE KEUKEN

TOBACCO beschikt over een zeer ruime horecakeuken met aan het hoofd chef de cuisine Dennis Huwaë (genomineerd voor The Best Chef Awards 2020). Een garantie voor tevreden gasten.

 

 

Superbe keuken
Reserveer

REVIEW

Behind the scenes

 

REVIEW

Best Workplace Awards 

“Ik ben zeer te spreken over TOBACCO Theater als eventlocatie. Buiten het feit dat alles er netjes en strak uitziet, heb ik ook heel prettig samengewerkt met het team van TOBACCO Theater. Ze hebben zich continu flexibel en meedenkend opgesteld, wat heel fijn was. Ik zou graag nog eens een event op deze locatie organiseren.

16 juni 2020 – Anette

The Oval Office

 

REVIEW

“Niet alleen als fysieke, maar ook als virtuele locatie”

Achteraf blijkt dat we de tijd voor waren. Op 3 oktober 2019 hebben wij het Tobacco Theater niet alleen als fysieke event locatie gebruikt, maar ook als virtuele locatie, voor beide doeleinde een perfecte locatie. De ambiance, personeel, gastvrijheid en internet snelheid (heel belangrijk wanneer je wenst te streamen), waren uitermate goed. Ik geef het Tobacco Theater team een dikke 10.

Rich Singh – manager marketing and communications


Coface

REVIEW

Quality Bookings

Quality Bookings is hét nummer 1 boekingskantoor van (inter)nationale sprekers. Met hun online Quality Bookings TV zijn zij meerdere keren teruggekeerd naar onze Livestream Studios Amsterdam.

 

REVIEW

Studio 1-1

“Every little detail”

I’ve hosted multiple events at Tobacco theater throughout the years and had a great experience each time. The venue is beautiful and suits very well for both in-person and digital events, which involve livestream and video conferencing. The pre-event support as well as technical support on the day were always on point. The Tobacco theater team is very professional and takes care of every little detail. I definitely recommend this venue for any type of event and can’t wait to host another one myself.

Sasha Sokolovskaya


Booking.com

X