Foyer

De Foyer is een creatie van de internationaal befaamde binnenhuisarchitect Wim van de Oude Wetering. Hij creëerde een rustgevende en sfeervolle layback met direct uitzicht op de Nes. Een lederen double chesterfield, een antieke piano en een kunstwerk van de Amsterdamse schilder Van Donkersloot geven de Foyer het karakter van een oud Engelse heren-sociëteit.

Bekijk de vele verschillende impressies van De Foyer hier of bekijk de verschillende mogelijkheden per opstelling in onderstaand menu. Een andere invulling is ook zeker mogelijk. We laten ons graag door u verrassen!

Opstellingen

Theateropstelling

TheateropstellingMaximaal 40 personen

Bij een theateropstelling worden de stoelen in rechte rijen geplaatst, zonder tafels. Hiermee hebben alle gasten een gelijk zicht op het podium en is de bezetting van de zaal optimaal benut.

 

Classroom

SchoolopstellingMaximaal 20 personen

Bij een classroom opstelling staan bij iedere tafel vijf of zes stoelen opgesteld. De tafels staan in rijen opgesteld met tussen elke tafel voldoende loopruimte. De deelnemers zitten allen in de richting van de spreker, iedereen heeft dus hetzelfde zicht.

 

 

 

Boardroom

Maximaal 20 personen

Bij de boardroom opstelling wordt er gebruik gemaakt van een lange tafel die langs alle zijden stoelen kent. Ideaal voor directievergaderingen en managementmeetings. De grootte van de tafel kan uiteraard aangepast worden aan de grootte van het gezelschap voor de boardroom meeting.

 

Cabaret / Clubsetting

Cabaret opstellingMaximaal 20 personen

Hierbij plaatsen we rondom de rechthoekige tafeltjes onze industriële stoeltjes met eventueel een kussentje. De opstelling van de stoeltjes is variabel en kan  van 1 tot 4 stoeltjes rondom het tafeltje. Deze opstelling geeft de bijeenkomst of voorstelling het gevoel van een jaren ’20 club met eventueel bijbehorende kaarsjes en glaasjes wijn op tafel.

Feest / Receptie / Walking dinner

Maximaal 50 personen

Een vrije opstelling zonder veel beperkingen. Je kan gaan en staan waar je wilt en desgewenst organiseren we een aantal zitplekken en statafels om glazen en eventueel bordjes op te plaatsen.

 

Diner

Diner opstellingMaximaal 30 personen

Bij onze dineropstelling gebruiken we vaak ronde tafels. Vanzelfsprekend kan een rechthoekige tafelopstelling ook. Uitgaande van de ronde tafels gaan we in de regel uit van een opstelling van 8 tot 10 stoelen rondom de tafel.