Het Bankgeheim

Een decennialang niet-geopende bankkluis is dé grote eyecatcher in deze prachtige gouden art-deco ruimte. Hier exposeert TOBACCO twee werken van hoffotograaf Erwin Olaf. Ook bekend door zijn expositie in het Rijksmuseum in 2020. Het Bankgeheim beschikt over een eigen beamer met scherm, geluidsinstallatie en brede ramen met direct uitzicht op de culturele hoofdstraat van Amsterdam.

Deze ruimte is zeer geschikt voor private diners en commerciële meetings. Direct aan Het Bankgeheim is onze Studio verbonden, ideaal als uitbreiding van deze ruimte.

Bekijk de vele verschillende impressies van Het Bankgeheim hier of bekijk de verschillende mogelijkheden per opstelling in onderstaand menu. Een andere invulling is ook zeker mogelijk. We laten ons graag door u verrassen!

Opstellingen

Livestream

Maximaal 8 personen

Al onze zeven zalen hebben de mogelijkheid voor een professionele opstelling met camera’s, regie, extra schermen en een streamer voor een dynamische weergave van het programma.

 

 

1,5 meter

Maximaal 8 personen, uitgaande van geen huisgenoten/gezin

Zolang de maatregelen van de RIVM betrekking blijven hebben op de opstellingen van de zitplaatsen in de theater gebouwen zullen ook wij ons plichtsgetrouw houden aan de 1,5 meter opstellingen zoals voorgeschreven.

Feest / Receptie / Walking dinner

Maximaal 50 personen

Een vrije opstelling zonder veel beperkingen. Je kan gaan en staan waar je wilt en desgewenst organiseren we een aantal zitplekken en statafels om glazen en eventueel bordjes op te plaatsen.

 

Theateropstelling

TheateropstellingMaximaal 40 personen

Bij een theateropstelling worden de stoelen in rechte rijen geplaatst, zonder tafels. Hiermee hebben alle gasten een gelijk zicht op het podium en is de bezetting van de zaal optimaal benut.

 

 

Diner

Diner opstellingMaximaal 30 personen

Bij onze dineropstelling gebruiken we vaak ronde tafels. Vanzelfsprekend kan een rechthoekige tafelopstelling ook. Uitgaande van de ronde tafels gaan we in de regel uit van een opstelling van 8 tot 10 stoelen rondom de tafel.

 

Boardroom

Maximaal 20 personen

Bij de boardroom opstelling wordt er gebruik gemaakt van een lange tafel die langs alle zijden stoelen kent. Ideaal voor directievergaderingen en managementmeetings. De grootte van de tafel kan uiteraard aangepast worden aan de grootte van het gezelschap voor de boardroom meeting.

 

Cabaret / Clubsetting

Cabaret opstellingMaximaal 20 personen

Hierbij plaatsen we rondom de rechthoekige tafeltjes onze industriële stoeltjes met eventueel een kussentje. De opstelling van de stoeltjes is variabel en kan  van 1 tot 4 stoeltjes rondom het tafeltje. Deze opstelling geeft de bijeenkomst of voorstelling het gevoel van een jaren ’20 club met eventueel bijbehorende kaarsjes en glaasjes wijn op tafel.

 

X