Diner locatie Amsterdam

Eindejaarsfeesten

Uitdagend, eigenwijs, creatief, culinair en exclusieve verhuur: dé perfecte zakelijke eventlocatie om samen met uw collega’s het jaar creatief, en op gedetailleerd hoogstaand niveau, feestelijk af te sluiten. Hiervoor is TOBACCO Theater de enige locatie in het centrum van Amsterdam. Zo eigenwijs durven we wel te zijn. Of het nou gaat om een kerstfeest, kerstdiner, nieuwjaarsborrel of receptie; de mogelijkheden zijn oneindig.

Capaciteit:

  • Sit down diner: maximaal 240 personen
  • Walking dinner of foodstations: maximaal 600 personenTOBACCO Theater is een exclusieve diner locatie in het hart van de stad, op loopafstand van Metro Station Rokin en Centraal Station, waar u met uw gewaardeerde zakelijke contacten, ongestoord en in privacy kan genieten van een Michelin diner op locatie. Een grotere diner locatie waar u exclusief van een vijf of zeven- gangen diner kan genieten zult u niet snel vinden in Amsterdam. Wij hebben in onze grote theaterzaal al vele fantastische, zakelijke diners in samenwerking met onze Michelin Chef Dennis Huwaë mogen organiseren. Voor vele, vele nationale als internationale topbedrijven zoals Boston Consumtancy Group, Heineken directie en Optiver die hun gasten fêteerden op een geweldig diner van onze chef.

Onze theaterzaal wordt voor een zakelijk kerstdiner door onze decorontwerpers en lichttechnici omgebouwd tot een super de luxe dinerlocatie en dat kan op vele manieren en in vele verschillende soorten opstellingen.

Sit-Down Dinner

Geeft u de voorkeur aan een Sit-Down dinner aan ronde, met linnen gedekte, tafels. Bij een Sit-Down dinner is de capaciteit van 80 tot max 240 personen. Na en ook eventueel tijdens het diner kunt u gaan genieten van een DJ of live band en kan u samen met de gasten de dansvloer onveilig maken.

Walking Dinner

Heeft u liever een diner waar u zich wat meer kan bewegen en makkelijker kan netwerken. Dan is een Walking dinner een geschikte keuze voor u. Tijdens een Walking dinner kan u met collega’s en genodigden heilzaam terugblikken op het afgelopen jaar terwijl u tegelijkertijd vriendelijk bediend wordt door ons zeer ervaren team. De capaciteit voor een Walking dinner is max. 600 personen.

Foodstations

Kiest u voor een meer festival sfeer dan zijn onze foodstations een originele keuze. U kan dan bij de verschillende foodstations uw eten zelf kiezen en ongestoord met uw collega’s en gasten gezellig blijven babbelen en te proosten op een succesvol 2023. De capaciteit voor Foodstations is max. 600 personen.

Entertainment

Als theater bieden wij vanzelfsprekend de mogelijkheid om extra entertainment te boeken tussen smakelijke gangen door. Wij gaan met alle plezier, ervaring en passie, met dit onderdeel van ons vak, aan de slag. Een diner bij ons is niet zomaar een diner. Na elk diner kunnen wij de

theaterzaal binnen no-time omtoveren tot het perfecte oud- of nieuwjaarsfeest. Het is een ervaring die de praatjes bij de koffiemachine nog jarenlang zal beheersen.
Want wat is er specialer dan tussen de gangen van een diner door te genieten van uniek entertainment in een theater gesitueerd in hartje Amsterdam? Een theater dat ook nog eens op loopafstand van het OV te bereiken is en zich bevindt vlakbij alle bekende hotels. Niets toch?

Voor meer info over ons foodbook en zalen klik HIER voor het magazine!

MICHELIN CHEF

Onze chef is Dennis Huwaë en daarnaast ook eigenaar van restaurant Daalder in Amsterdam. Met zijn restaurant behaalde Dennis in 2021 zijn dik verdiende Michelin ster. We mogen ons dan ook in de rijke positie onderdompelen dat we als enige event locatie in Nederland de beschikking hebben over zo een geweldige sterren chef.

Voor meer informatie stuur een mail naar: info@tobacco.nl.