Bedrijfsfeest Amsterdam

Bedrijfsfeest

Capaciteit: maximaal 600 personen

Een bedrijfsfeest, een personeelsfeest het blijft een feestelijke tool om de interne verhoudingen binnen het bedrijf weer even een gezond stukje positiviteit mee te geven. Elkaar eens niet op de werkvloer aan de slag te zien, maar ook eens te ontmoeten in een geheel andere omgeving met geheel andere ingrediënten dan dat er gewend is.

Een evenementen locatie in Amsterdam die daarvoor als locatie bijna gemaakt lijkt te zijn is bedrijfsfeest locatie TOBACCO. Een geslaagd personeelsfeest, bedrijfsevenement, diner met dans of gewoon een origineel feest met uw collega’s in een locatie met maar liefst tien verschillende zalen. Een feestlocatie waar dus ook ruimte is voor de rustige hoekjes om onder het genot van een mooi glas rode wijn jezelf even terug te trekken.

Entertainment

Maar natuurlijk kan een bedrijfsfeest ook niet zonder entertainment. We hebben hiervoor een eigen entertainmentboek samengesteld om u te inspireren. We zijn zelf geen boekingsburo, maar weten wel heel goed de weg in entertainmentland. Wij brengen u graag in contact met de juiste buro’s waarvan u verzekerd bent van een professionele invullen van uw bedrijfsfeest in TOBACCO.

TOBACCO biedt ruimte als bedrijfsfeest locatie tot een maximum van 600 personen. Hierbij is de theaterzaal de mainstage waar het centrum is van het feest. Vaak treedt hier dan een band of DJ op en kan er volop gedanst worden op de houten vloer van de theaterzaal. Aan de grote bar kunnen de drankjes besteld worden. Maar ook in de andere zalen beschikken we over meerdere uitgifte punten.

 TOBACCO is uitermate geschikt om een mooi feest te organiseren zonder dat u direct met de oorstoppers in hoeft te lopen. Daar houden we zelf ook niet van. Maar een mooi feest met goede muziek, mooie gerechten, easy-talk ruimtes en subtiele aankleding… Dat is wat we heel graag samen met u organiseren! We beschikken over fantastisch licht, geweldig geluid en een originele setting. Want wie kan nou zeggen dat ie gedanst heeft in een theater? U!

Een offerte op maat of meer informatie over onze mogelijkheden? Stuur een mail naar: info@tobacco.nl.