Het Balkon & De Loge

Boven de robuuste bar in de Theaterzaal bevindt zich over de gehele breedte het stalen balkon. Deze uitzichtpost staat in directe verbinding met de achtergelegen loge en heeft direct contact met De Theaterzaal. Dit is dan ook een geliefde plek voor Vip-gasten en de regie van grote producties.

Dit alles onder het toeziend oog van graffiti-kunstwerk “The Cuban Lady” dat zich in de loge bevindt.

Bekijk de vele verschillende impressies van Het Balkon & De Loge hier of bekijk de verschillende mogelijkheden per opstelling in onderstaand menu. Een andere invulling is ook zeker mogelijk. We laten ons graag door u verrassen!

Opstellingen

Livestream

Maximaal 10 personen

Al onze zeven zalen hebben de mogelijkheid voor een professionele opstelling met camera’s, regie, extra schermen en een streamer voor een dynamische weergave van het programma.

 

1,5 Meter

Maximaal 10 personen, uitgaande van geen huisgenoten/gezin

Zolang de maatregelen van de RIVM betrekking blijven hebben op de opstellingen van de zitplaatsen in de theater gebouwen zullen ook wij ons plichtsgetrouw houden aan de 1,5 meter opstellingen zoals voorgeschreven.

Feest / Receptie / Walking dinner

Maximaal 60 personen

Een vrije opstelling zonder veel beperkingen. Je kan gaan en staan waar je wilt en desgewenst organiseren we een aantal zitplekken en statafels om glazen en eventueel bordjes op te plaatsen.

 

Theateropstelling

TheateropstellingMaximaal 15 personen

Bij een theateropstelling worden de stoelen in rechte rijen geplaatst, zonder tafels. Hiermee hebben alle gasten een gelijk zicht op het podium en is de bezetting van de zaal optimaal benut.

 

Diner

Diner opstellingMaximaal 40 personen

Bij onze dineropstelling gebruiken we vaak ronde tafels. Vanzelfsprekend kan een rechthoekige tafelopstelling ook. Uitgaande van de ronde tafels gaan we in de regel uit van een opstelling van 8 tot 10 stoelen rondom de tafel.

 

 

Boardroom

Maximaal 10 personen

Bij de boardroom opstelling wordt er gebruik gemaakt van een lange tafel die langs alle zijden stoelen kent. Ideaal voor directievergaderingen en managementmeetings. De grootte van de tafel kan uiteraard aangepast worden aan de grootte van het gezelschap voor de boardroom meeting.

 

X