Meerdaagse Congressen TOBACCO THEATER

Stap binnen in de betoverende wereld van ons meerdaagse congres, gehuld in de dynamische energie van Centrum Amsterdam. Onze gastheer is het majestueuze TOBACCO Theater, een stadsmonument dat niet alleen de rijke geschiedenis van de stad ademt, maar ook een eigentijdse twist heeft met zonnepanelen en ledverlichting.

Verdeeld over 6 subruimtes, naast de imposante theaterzaal met een vloer die aanpasbaar is aan elke behoefte, biedt deze locatie de perfecte omgeving voor netwerken, inspiratie en zakelijke evenementen van elk kaliber. Een plek waar ideeën samenkomen en relaties worden gesmeed.

Wat onze locatie nog specialer maakt, is het feit dat het een ware ode is aan kunst en cultuur. Internationale kunstenaars zoals Erwin Olaf, Ellen Davidzon, Anton Heijboer, Ger Doornink, Ruud de Wild, Claude Vanheye en Donkersloot hebben hun meesterwerken hier tentoongesteld. Een visueel feest voor de zintuigen, wat de industriële trendy uitstraling verrijkt.

Duurzaamheid is de kern van onze waarden, en dit komt niet alleen tot uiting in de architectuur maar ook in ons culinaire aanbod. Geniet van lokale gerechten en drankjes met een internationaal tintje aan onze bar. Een assortiment dat net zo divers is als de mensen die ons bezoeken.

De capaciteit van TOBACCO Theater reikt tot 600 personen, en we zijn uitgerust met de meest moderne technologie om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een grootschalige presentatie, een interactieve workshop of een intieme vergadering, wij hebben de ruimte die bij u past.

Voor degenen die online willen deelnemen, hebben we livestream specialisten om een naadloze verbinding te garanderen. Een brug tussen de fysieke en digitale wereld, zodat niemand dit inspirerende evenement hoeft te missen.

De locatie ligt op een korte loopafstand van het bruisende Rokin, met metro- en tramverbindingen om de hoek. En voor deelnemers die de ervaring willen verlengen, bevinden hotels zich op slechts een steenworp afstand.

Maar ons evenement biedt meer dan alleen zakelijke verrijking. Het is een reis door kunst, cultuur en culinaire hoogstandjes. Combineer het congres met een diner op Michelin niveau, samengesteld door sterchef Dennis Huwaë. Een gastronomisch feest dat het beste van beide werelden samenbrengt.

In dit bruisende hart van Amsterdam ontmoeten inspiratie, netwerken en genieten elkaar. Welkom bij een meerdaags congres dat niet alleen zakelijk succes belooft, maar ook een onvergetelijke ervaring in het kloppende hart van deze betoverende stad.

Welkom bij ons prestigieuze congres in het hart van Amsterdam, waar we een unieke ervaring bieden die verder gaat dan de gebruikelijke zakelijke bijeenkomsten. Ontdek de bruisende energie van deze stad terwijl we je onderdompelen in een congres dat zich onderscheidt door zijn locatie, accommodaties en culinaire hoogstandjes.

Congres

Amsterdam als Congresbestemming:

Amsterdam, met zijn rijke geschiedenis en culturele diversiteit, vormt het ideale decor voor jouw congres. De stad, doordrenkt van architectonische pracht en levendige activiteit, biedt een inspirerende omgeving voor zakelijke bijeenkomsten. Gelegen in het centrum van dit alles bevindt zich ons congres, ontworpen om aan al jouw professionele behoeften te voldoen.

Nabijheid van Hotels:

Onze locatie is strategisch gekozen, met talloze hotels op loopafstand. Of je nu de voorkeur geeft aan luxe accommodaties of meer bescheiden opties, Amsterdam biedt een scala aan mogelijkheden om aan de behoeften van elke deelnemer te voldoen. Jouw comfort staat bij ons hoog in het vaandel, zowel tijdens het congres als tijdens je verblijf in deze levendige stad.

Culinaire Verfijning:

Een hoogtepunt van ons congres is het diner, gecreëerd door onze eigen Michelin-sterren chef. Laat je smaakpapillen verwennen door een culinair meesterwerk, waarbij elk gerecht zorgvuldig is samengesteld om de zintuigen te prikkelen. De keuken is een integraal onderdeel van de totale ervaring, en ons team van culinaire experts staat garant voor een gastronomisch avontuur dat naadloos aansluit op de sfeer van het congres.

De Congreservaring:

Stap binnen in een omgeving die doordrenkt is van innovatie en zakelijke kansen. Onze ruime faciliteiten bieden de flexibiliteit die nodig is voor verschillende soorten evenementen, van lezingen tot interactieve workshops. State-of-the-art technologieën zorgen voor een naadloze presentatie, terwijl de sfeer en inrichting de creativiteit stimuleren en de betrokkenheid bevorderen.

Netwerkmogelijkheden:

Het congres biedt volop gelegenheid tot netwerken. Ontmoet gelijkgestemde professionals, deel ideeën en leg waardevolle contacten tijdens informele bijeenkomsten en netwerksessies. De levendige atmosfeer van Amsterdam weerspiegelt zich in de dynamiek van ons congres, waar samenwerking en uitwisseling van kennis centraal staan.

Afsluitende Gedachten:

Ons congres in Amsterdam is meer dan een zakelijke bijeenkomst; het is een reis vol inspiratie, ontdekking en culinaire verfijning. We nodigen je uit om deel uit te maken van deze unieke ervaring, waar de veelzijdigheid van Amsterdam wordt weerspiegeld in de diversiteit van het programma en de mogelijkheden voor elke deelnemer.

In de schaduw van historische gebouwen en omgeven door de dynamiek van de stad, belooft ons congres in Amsterdam een onvergetelijke ervaring te worden. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in deze bruisende stad voor een congres dat je verwachtingen overstijgt.

Meer info? Bel met +31 203300670 of mail naar  info@tobacco.nl.