Productpresentatie locatie

Productpresentatie

De combinatie van centrum Amsterdam, cultuur, techniek, industrieel, en styling heeft zich de afgelopen jaren in TOBACCO bewezen als een geweldig succesnummer voor een geslaagde productpresentatie.

In Amsterdam behoren we daarmee tot de meest geboekte locaties voor productpresentaties. We denken zelf dat dit komt door de uitstraling die onze locatie heeft en verder ingegeven is door het culturele én zakelijke karakter van ons pand. Dit alles tezamen maakt het aantrekkelijk, juist ook voor een internationale productpresentatie.

Publiek

Emotie is een belangrijk gegeven bij een productpresentatie en zorgt ervoor dat het publiek waardering en empathie krijgt voor het product. Daarbij is de setting waarin dit wordt gepresenteerd en waarin de toehoorders zich bevinden van essentieel belang voor het slagen van een productpresentatie. Als theater weten we als geen ander hoe je het publiek in verroering kunt brengen en dat door vaak een paar simpele theatergeheimpjes toe te passen met licht setting en geluid.

Het publiek wordt bij onze locatie voor een productpresentatie of productlancering verrast. De producten krijgen extra flow en de flexibele instelling van ons team maakt iedere productpresentatie in onze inspirerende locatie tot een exclusieve belevenis. Bedrijven zoals Netflix, L’Oreal, Ben & Jerry’s, Yves Saint Laurent en Philips zijn al meerdere malen met complimenten teruggekeerd naar onze unieke locatie in het hart van Amsterdam.

Ons ervaren team

Bijna vanzelfsprekend willen we hierbij nog toevoegen dat we binnen TOBACCO een zeer ervaren team hebben staan dat al jaren productpresentaties verzorgt. Binnen onze locatie is het mogelijk dat gasten zowel online als hybride aanwezig kunnen zijn. En met wie na de livestream, onder het genot van een fantastisch drie-of vijfgangen diner, op het succes van de productpresentatie geproost kan worden. Onze eigen, met een Michelin ster bekroonde, chef Dennis Huwaë verwent u graag vanuit onze eigen ruime keuken met zijn signature diner.

We zijn super trots op TOBACCO en de schouderklopjes die we mogen ontvangen, maar we zijn nog lang niet klaar met ons eigen locatie product!

 Een offerte op maat of meer informatie over onze mogelijkheden? Stuur een mail naar: info@tobacco.nl.

X