Slider

 

Onze Stichting “Stel je voor!”

 

Onze stichting: “Stel je voor!” heeft als missie: Jonge, talentvolle kunstenaars een kans geven zichzelf aan een groter publiek voor te stellen. Dat kan zijn in de vorm van theater, fotografie, mode, kunst, media en andere vormen van klein-kunst. We zetten hierbij bewust breed in. Het maakt onze zoektocht spannend en geeft onverwachte kunstvormen een mooie kans zich te etaleren.

Voor dit streven stellen we ons gehele theater, personeel en zoveel mogelijk technische faciliteiten gratis ter beschikking. Dat scheelt al best een hele slok op een budgetborrel. En die borrel wordt toch wel gedronken. Op onze kosten natuurlijk! De gelukkigen krijgen zo de kans zich lekker pontificaal in de schijnwerpers te zetten. Zo hebben we de afgelopen jaren al veel zeer enthousiaste jongelingen een mooi eerste zetje, een groter podium of een mooie ervaring rijker kunnen geven. En daar zijn we super trots op! Voorbeelden hiervan zijn Theatermaker Stein Jansen met zijn voorstelling “De Minnaar”, Fotograaf Richard Terborg met zijn expositie “Freak out” en modeontwerpster Nathaly Pater met haar fashion show.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Erik van Wilsum: erik@tobacco.nl. Hij vertelt u er heel graag, heel veel over! 
TOBACCO THEATER  -  NES 75/87  -  1012KD AMSTERDAM  -  0031-(0)20-3300670  -  INFO@TOBACCO.NL
X