Tobacco Theater

Tobacco Theater
Nes 75-87
1012 KD Amsterdam
E-mail: info@tobacco.nl
Telefoonnummer: +31(0)20 330 06 70

ROUTEBESCHRIJVING

TOBACCO Theater is met het OV, de auto, fiets en te voet uitstekend bereikbaar. Metro- en tramstation Rokin ligt zelfs op 1 minuut lopen afstand, het Centraal Station op slechts 15 minuten lopen en parkeergarages zijn in overvloed op zeer korte afstand.

Te voet

TOBACCO is uitstekend te voet bereikbaar. Vanaf Amsterdam Centraal Station is het zo’n 15 minuutjes lopen naar ons adres aan de Nes.
U loopt vanaf het Stationsplein over het Damrak naar de Dam, achter het Nationaal Monument vindt u dan de Nes. Aan het begin van de Nes is rechts een souvenirwinkel met overdag buiten een grote gele klomp. Hier loopt u de Nes op tot ons theater aan de linkerzijde op nr. 75.

Met de fiets

TOBACCO is ook met de fiets uitstekend bereikbaar. U kunt uw trouwe tweewieler met gerust hart achterlaten bij de nabijgelegen fietsenstallingen.

Fietsenstalling Rokin: In deze stalling is plek voor 260 fietsen. Met het toegangssysteem kun je met je fiets in- en uit checken met je OV-chipkaart of bankpas. Parkeren is de eerste 24 uur gratis, net als in de andere gemeentelijke stallingen. Elke extra dag kost 1,25 euro. Voor bakfietsen en scooters is de garage niet toegankelijk.

Fietsenstalling Nes: Deze gratis fietsenstalling is gelegen aan het begin van de Nes en biedt plaats aan ruim 100 fietsen.

Met het OV

Stapt u toch liever in de tram of metro? Dan kan dat natuurlijk ook!

TRAM
Met tram 4 en 14 vanaf Amsterdam Centraal station stapt u uit bij de halte “Rokin”

METRO
De Noord/Zuidlijn vertrekt vanaf station Amsterdam Noord en Amsterdam Centraal station, hierbij pakt u de metro richting ‘Zuid’.
Deze zelfde lijn vertrekt ook vanaf de RAI en Station Zuid, dan neemt u de metro richting ‘Noord’. U stapt wederom uit bij de halte “Rokin”.

Voor overige opties verwijzen we u graag naar 9292.nl

Met de auto

U bereikt TOBACCO Theater binnen 20 minuten vanaf de Rondweg A10. Het is mogelijk om in en uit te stappen voor het theater.

Parkeren

Voor het parkeren van uw voertuig kunt u terecht bij ons. Parkeerkaarten kunnen via de organisatie van het evenement aangevraagd worden bij TOBACCO Theater. We kunnen voordelig waardekaarten afnemen voor:

P1 Parkeergarage Waterlooplein – Bij deze parkeergarage kunt u voordelig en makkelijk parkeren binnen 10 minuten lopen van ons theater. Parkeerkaarten kunnen in bulk afgenomen worden bij TOBACCO Theater door de organisatie van het event. Kaarten moeten minimaal tien dagen voor de eventdatum besteld worden onder vermelding van het aantal dat u nodig heeft.

Parkeergarage de Bijenkorf (Q-Park) – ma t/m vrij Afhankelijk van het aantal uren dat u parkeer. Bij deze parkeergarage kunt u voordelig en makkelijk parkeren midden in het centrum van Amsterdam. Vanaf de parkeergarage bent u binnen 5 minuten bij ons theater.

Parkeert u toch liever in een andere parkeergarage? In de directe omgeving van ons theater zijn er meerdere grote parkeergarages, let op: TOBACCO levert geen parkeerkaarten voor de volgende parkeergarages:

Parkeergarage Rokin – 1 minuut lopen

Parkeergarage Oosterdok – 10 minuten lopen

Parkeergarage Stadhuis Muziektheater – 7 minuten lopen

Parkeergarage Nieuwezijds Kolk – 7 minuten lopen

Parkeergarage P1 Centraal Station – 15 minuten lopen

Daarnaast is zijn er verschillende P+R locaties rondom het centrum:

P+R Noord – Verbinding naar TOBACCO met Metro 52, uitstappen bij halte Rokin

P+R Rai – Verbinding naar TOBACCO met Metro 52, uitstappen bij halte Rokin

P+R Zeebrug – Verbinding naar TOBACCO met Tram 26, uitstappen bij Centraal Station en dan 10 minuten lopen

Voor alle P+R plaatsen geldt het volgende:
Weekdagen voor 10.00 uur   €8,00 voor de eerste 24 uur, daarna €1,00 per 24 uur
Weekdagen na 10.00 uur       €1,00 per 24 uur
Weekend                                   €1,00 per 24 uur

X