ROUTEBESCHRIJVING

 

 

TOBACCO Theater is met het OV, de auto en te voet uitstekend bereikbaar. Metrostation Rokin ligt zelfs op 1 minuut lopen afstand, het Centraal Station op slechts 15 minuten lopen en parkeergarages zijn in overvloed op zeer korte afstand.

Te voet

TOBACCO is uitstekend te voet bereikbaar. Vanaf Amsterdam Centraal Station is het zo’n 15 minuutjes lopen naar ons adres aan de Nes.

U loopt vanaf het Stationsplein over het Damrak naar de Dam, achter het Nationaal Monument vindt u dan de Nes. Aan het begin van de Nes is rechts een souvenirwinkel met overdag buiten een grote gele klomp. Hier gaat u in en loopt door tot ons theater aan de linkerzijde op nr. 75.

Met het OV

Stapt u toch liever in de tram dan kan dat natuurlijk ook: Tram 4, 14 en 24. U stapt uit bij de halte “Rokin” of maak gebruik van de Noord/Zuidlijn, metro 52 richting zuid. De Noord/Zuidlijn vertrekt tevens ook vanaf de RAI of station Zuid. U stapt wederom uit bij de halte “Rokin”. Tram 2 en 11 brengt u naar de halte “Spui” aan de kant van de Nieuwezijds Voorburgwal. Voor overige opties verwijzen we u graag naar 9292.nl.

Met de auto

U bereikt TOBACCO Theater binnen 20 minuten vanaf de Rondweg A10. Het is mogelijk om in en uit te stappen voor het theater.

Parkeren

Voor het parkeren van uw voertuig kunt u terecht bij ons. Parkeerkaarten kunnen via de organisatie van het evenement aangevraagd worden bij TOBACCO Theater. We kunnen voordelig waardekaarten afnemen voor:

P1 Parkeergarage Waterlooplein

Bij deze parkeergarage kunt u voordelig en makkelijk parkeren binnen 10 minuten lopen van ons theater. Parkeerkaarten kunnen in bulk afgenomen worden bij TOBACCO Theater door de organisatie van het event. Kaarten moeten minimaal tien dagen voor de eventdatum besteld worden onder vermelding van het aantal dat u nodig heeft. Parkeergarage de Bijenkorf (Q-Park) – ma t/m vrij Afhankelijk van het aantal uren dat u parkeer. Bij deze parkeergarage kunt u voordelig en makkelijk parkeren midden in het centrum van Amsterdam. Vanaf de parkeergarage bent u binnen 5 minuten bij ons Theater.

In de directe omgeving van ons theater zijn er meerdere grote parkeergarages:

Parkeergarage Oosterdok – 10 minuten lopen Dit is de voordeligste: €1,50 per 20 minuten en van 5 uur t/m 24 uur €10 Parkeergarage Waterlooplein – 7 minuten lopen

Parkeergarage Stadhuis Muziektheater – 7 minuten lopen

Parkeergarage Nieuwezijds Kolk – 7 minuten lopen

Parkeergarage The Bank – 8 minuten lopen Parkeergarage P1 Centraal Station – 10 minuten lopen

 
TOBACCO THEATER  -  NES 75/87  -  1012KD AMSTERDAM  -  0031-(0)20-3300670  -  INFO@TOBACCO.NL
X