Congreslocatie Amsterdam

Congres

Theateropstelling

Capaciteit: maximaal 350 personen

TOBACCO is gevestigd in Amsterdam, de belangrijkste congresstad van ons land.         Binnen 98 positieve passen bevinden zich op loopafstand het tram- en metrostation Rokin en de ondergrondse autoparkeer- en fietsgarage. Het Centraal Station is 15 minuten lopen naar de twee imposante voordeuren van TOBACCO. Rondom congreslocatie TOBACCO bevinden zich tevens verschillende top Hotels waar de internationale gasten kunnen verblijven. Een congreslocatie als TOBACCO is daarom een schot in de meeting-roos met deze buitengewone gunstige ligging. De rode loper wordt voor alle congresgangers met creatieve liefde, vanaf het begin van de Nes, uitgerold voor de hooggeëerde gasten die een onvergetelijk congres in TOBACCO als congreslocatie gaan meemaken. In TOBACCO is alles voorhanden om een geslaagd (internationaal) congres of symposium te organiseren.

 

Eigen keuken op Michelin niveau

Daarnaast beschikken we over een keuken equipe waar je je vingers likkebaardend bij aflikt.

Kies voor de totale beleving en sluit met uw gasten het congres af met een culinair diner. Onze eigen, met een Michelin ster bekroonde, chef Dennis Huwaë verrast ze graag met zijn betoverende signature gerechten! Ook ontbijt en lunch worden door onze equipe in-house bereid.

 

Wellicht kiest u ervoor om het diner en het congres gescheiden te organiseren en het diner los van het congres te koppelen. Hierin kunnen wij ons ook als congreslocatie heel duidelijk positioneren met onze flexibiliteit. We zetten onze theaterdeuren ook graag open, exclusief voor uw gasten voor een eigen congres-sterren restaurant.

 

 

Onze zalen

Onze grootste ruimte is de theaterzaal met een vlak vloeroppervlakte van 200 m2 en is uitermate geschikt voor een congres. Een ruime, acht meter hoge theaterzaal met een fantastisch noorderlicht. Daarnaast beschikken wij nog eens over negen eigen-wijze break-out rooms. Al deze zalen zijn uitgerust met alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagd (internationaal) congres. Een congresdag die volledig in het teken staat van kennis, inspiratie, creatie, ontmoeten en netwerken.

Een offerte op maat of meer informatie over onze mogelijkheden? Stuur een mail naar: info@tobacco.nl.