Theaterzaal

Een imposante, rijke zaal, hoog opgetrokken uit robuust pleisterwerk met stalen bar en balkon. Fris, modern, stoer en de liefde voor detail voel je in iedere vezel van je lichaam.

Door de historische sheddaken valt een prachtig noorderlicht de zaal binnen. Met de mogelijkheid tot verduistering. De zaal beschikt over een uniek lichtsysteem, waarbij de zaal zich binnen een tel en een zucht in velerlei gedaantes pardoes kan aanpassen.

Met een hoogte van maar liefst 8,5 meter en een vloeroppervlakte van 200 m2 is de Theaterzaal dé plek voor internationale livestreams, congressen, bedrijfsevents en opvallende productpresentaties.

Bekijk de vele verschillende impressies van de Theaterzaal hier of bekijk de verschillende mogelijkheden per opstelling in onderstaand menu. Een andere invulling is ook zeker mogelijk. We laten ons graag door u verrassen!

Opstellingen

Theateropstelling / Congres

TheateropstellingMaximaal 350 personen

Bij een theateropstelling worden de stoelen in rechte rijen geplaatst, zonder tafels. Hiermee hebben alle gasten een gelijk zicht op het podium en is de bezetting van de zaal optimaal benut.

 

Classroom

SchoolopstellingMaximaal 120 personen

Bij een classroom staan bij iedere tafel vijf of zes stoelen opgesteld. De tafels staan in rijen opgesteld met tussen elke tafel voldoende loopruimte. De deelnemers zitten allen in de richting van de spreker, iedereen heeft dus hetzelfde zicht.

 

U-vorm

U vorm opstellingMaximaal 75 personen

In deze opstelling staan de tafels in een U vorm opgesteld en de stoelen staan en erachter met een kop tafel voor de voorzitter. De U-vorm opstelling kenmerkt zich omdat de stoelen achter de tafels staan, en de tafels naast elkaar in een rij.

 

Cabaret / Clubsetting

Cabaret opstellingMaximaal 100 personen

Hierbij plaatsen we rondom de rechthoekige tafeltjes onze industriële stoeltjes met eventueel een kussentje. De opstelling van de stoeltjes is variabel en kan  van 1 tot 4 stoeltjes rondom het tafeltje. Deze opstelling geeft de bijeenkomst of voorstelling het gevoel van een jaren ’20 club met eventueel bijbehorende kaarsjes en glaasjes wijn op tafel.

Feest / Receptie

Maximaal 600 personen

Een vrije opstelling zonder veel beperkingen. Je kan gaan en staan waar je wilt en desgewenst organiseren we een aantal zitplekken en statafels om glazen en eventueel bordjes op te plaatsen.

 

Diner / Walking Dinner / foodstations

Diner opstellingMaximaal 240 personen voor een sit-down diner

Bij onze dineropstelling gebruiken we vaak ronde tafels. Vanzelfsprekend kan een rechthoekige tafelopstelling ook. Uitgaande van de ronde tafels gaan we in de regel uit van een opstelling van 8 tot 10 stoelen rondom de tafel.

Van een intiem diner voor 10 personen tot een sit down diner van max 240 personen. Daarnaast is een walking dinner of zijn foodstations voor max 600 gasten ook een mogelijkheid, wij zorgen voor een onvergetelijk culinair hoogstandje.

 

Hybride Livestream

De hybride livestream bestaat uit online en live onderdelen. Het live gedeelte vindt plaats in de Theaterzaal. Bij een hybride uitzending is er live publiek aanwezig tijdens de opnames en vindt er directe interactie plaats tussen het publiek, de sprekers, de host en de online kijkers. Het online gedeelte is mogelijk via live video.

Een van de grote voordelen daarvan is dat je direct in contact staat met je kijkers. Wanneer er vragen zijn, kan daar direct op geanticipeerd worden. Dat kan bij hybride events naast de digitale kijkers ook iemand vanuit het publiek zijn dat fysiek aanwezig is. De vragen kunnen direct worden beantwoord en als iemand ergens meer van wil weten, kan daar desgewenst dieper op in gegaan worden. Andersom kunnen er ook vragen worden gesteld aan de kijkers en het publiek in de zaal. Misschien zijn er een aantal concepten die je wilt voorleggen aan de medewerkers en klanten of peilen wat er leeft middels een online voting systeem, direct tijdens het evenement.

Live video creëert betrokkenheid en houdt iedereen verbonden. Op deze manier kun je ook verder bouwen aan je bedrijf en merkbeleving. Ook een productlancering, interne kick-off of congres lenen zich uitstekend voor een hybride benadering.