Slider
 

“Een indrukwekkende theater- en evenementenlocatie in dé culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, romantisch, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de acht meter hoge muren af!”

Tien unieke ruimtes vormen samen al jaren het trotse toneel van machtige commerciële events en prachtige voorstellingen – zie hiervoor onze Theater-agenda.

 

   

De Theaterzaal (maximaal 450 personen, oppervlakte 200 m²)
Het Balkon & De Loge (maximaal 60 personen, oppervlakte 45 m²)
De Foyer (maximaal 50 personen, oppervlakte 40 m²)
De Studio (maximaal 100 personen, oppervlakte 75 m²)
Het Bankgeheim (maximaal 50 personen, oppervlakte 40 m²)
Het Rode & Zwarte Gevaar (maximaal 40 personen, oppervlakte 36 m²)
De Wijnkelders (maximaal 50 personen, oppervlakte 50 m²)
De Bibliotheek (maximaal 20 personen, oppervlakte 25 m²)
Boiling Room (maximaal 10 personen, oppervlakte 15 m²)
Overige ruimtesTOBACCO THEATER  -  NES 75/87  -  1012KD AMSTERDAM  -  0031-(0)20-3300670  -  INFO@TOBACCO.NL

Nieuwsgierige brief

Laatste nieuws, eerste tickets Wil je verzekerd zijn van het laatste nieuws van wat er zich allemaal afspeelt in dé cultuurstraat van Amsterdam; De Nes, en dan nog in het bijzonder van ons eigen TOBACCO Theater? En wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van tickets voor de voorstellingen in TOBACCO? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief door onderstaand je mailadres (we gebruiken deze alleen voor dit doel!) te vermelden.

Ja, ja …hier noteren wij het adres van een nieuwsgierig aagje! We gaan je de komende tijd heerlijk verwennen met culturele nieuwsfeitjes en prijswaardige win-acties. Voor dagelijks nieuws verwennen we je ook op onze Facebookpagina en Instagram.

X