TOBACCO Events

live (stream) & zakelijke events

Een indrukwekkende evenementenlocatie in dé culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, romantisch, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de acht meter hoge muren af!

TOBACCO heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het organiseren van exclusieve en bijna buitenaards mooie zakelijke evenementen. Toeval bestaat niet en ergens van uitgaan komt niet voor in het draaiboek van onze unieke evenementenlocatie. In hartje Amsterdam verdwalen de liefhebbers van creatieve hartstocht en de grootse fijnproevers (bekroond met een Michelin sterren-chef) in een doolhof van geheime zaaltjes en onverwachte ontmoetingen. In TOBACCO proef je het volle genot van het aardse leven. Alsof er een engeltje….

De zalen in TOBACCO zijn ook in te zetten als Livestream Studios. TOBACCO beschikt over twee fully equipped Hybride Studios en plus maar liefst acht Styling Studios. Bereik met de livestream meer klanten, inclusief het publiek dat fysiek aanwezig kan zijn, als nooit tevoren met een hybride congres, product- bedrijfspresentatie of event. Wij faciliteren de livestream events met het snelste glasvezelnetwerk van Amsterdam (een up-en download fiber snelheid tot 998Mbit). No limits and the max in viewers online. Glashelder en zonder storin. Voor meer live informatie bekijk onze Livestream Brochure

 

Meer info? Bel met (020) 330 06 70 of mail naar info@tobacco.nl.

Zakelijke Evenementen

Onze Business

CATERING

Op Michelin niveau

10 ZALEN

In TOBACCO Theater 

livestream studios

10 studios in amsterdam

Onze Zalen

In ons locatieboek tonen we onze 10 eigen-wijze zalen die samen het trotse toneel vormen van machtige commerciële events. Deze is eenvoudig en overzichtelijk als PDF te downloaden. Onderstaand hebben we deze zalen ook nog eens extra voor u uitgelicht.

Theaterzaal

Max. 450 personenOpp. 200m 2

Balkon & Loge

Max. 60 personenOpp. 45m 2

Boiler Room

Max. 10 personenOpp. 15m 2

Foyer

Max. 50 personenOpp. 40m 2

Studio

Max. 100 personenOpp. 75m 2

Bibliotheek

Max. 30 personenOpp. 25m 2

Bankgeheim

Max. 50 personenOpp. 40m 2

Rode & Zwarte Gevaar

Max. 40 personenOpp. 36m 2

Wijnkelders

Max. 50 personenOpp. 50m 2

Chef’s Table

Max. 30 personenOpp. 25m 2

Horecakeuken

Opp. 100m 2

Overige Ruimtes

Aantal personen en oppervlakte variabel

X