Boiler Room

De Boiler Room is het kleine zaaltje op de eerste verdieping dat rechtstreeks lijkt weggelopen uit de jaren 60.
Het is misschien wel het grootste geheimpje van TOBACCO. Een terugtrek plek met vele zilveren en retro elementen met een enkel hip rond tafeltje en drie fijne stoelen er omheen. Niets meer maar ook zeker niets minder.
Een ruimte die in direct contact staat met de opgang naar het balkon en loge van de theaterzaal.

Bekijk de vele verschillende impressies van De Boiler Room hier of bekijk de verschillende mogelijkheden per opstelling in onderstaand menu. Een andere invulling is ook zeker mogelijk. We laten ons graag door u verrassen!

Opstellingen

Theateropstelling

Maximaal 16 personenTheateropstelling

Bij een theateropstelling worden de stoelen in rechte rijen geplaatst, zonder tafels. Hiermee hebben alle gasten een gelijk zicht op het podium en is de bezetting van de zaal optimaal benut.

 

Boardroom

Maximaal 8 personen

Bij de boardroom opstelling wordt er gebruik gemaakt van een lange tafel die langs alle zijden stoelen kent. Ideaal voor directievergaderingen en managementmeetings. De grootte van de tafel kan uiteraard aangepast worden aan de grootte van het gezelschap voor de boardroom meeting.

 

Feest / Receptie / Walking Dinner

Maximaal 20 personen

Een vrije opstelling zonder veel beperkingen. Je kan gaan en staan waar je wilt en desgewenst organiseren we een aantal zitplekken en statafels om glazen en eventueel bordjes op te plaatsen.