De Magie van TOBACCO Theater – Kick Off evenementen

Welkom bij TOBACCO Theater, een unieke evenementenlocatie gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam. Met een prachtige grote theaterzaal en zes eigenzinnige subzalen bieden wij de perfecte setting voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende locatie voor hun kick-off evenement.

Theaterzaal multifunctioneel

Onze grote theaterzaal met vlakke vloer (dus geen tribunes of vaste zitplaatsen) is ideaal voor grootschalige presentaties, productlanceringen en bedrijfspresentaties. Met een capaciteit van 300 zitplaatsen (450 staand) biedt deze zaal ruimte voor al uw gasten.
De historische elementen van het theater, gecombineerd met moderne faciliteiten, creëren een unieke en sfeervolle ambiance die indruk zal maken op uw gasten.

Eigenwijze sub-zalen

Naast onze theaterzaal beschikken we over zes eigenwijze subzalen die perfect zijn voor workshops, breakout-sessies en brainstormsessies. Elke zaal heeft zijn eigen karakter en inrichting, waardoor u de flexibiliteit heeft om de ruimte te kiezen die het beste bij uw evenement past.

Ervaren equipe

Bij TOBACCO Theater streven we ernaar om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw kick-off, van het regelen van technische apparatuur tot het verzorgen van catering en entertainment.

Culinair aan de top

En wat betreft de culinaire invulling van uw evenement, bieden we diverse mogelijkheden aan. Van informele foodstations met street food tot een exclusief diner samengesteld door onze Michelin chef Dennis Huwaë, wij kunnen aan al uw wensen voldoen. Laat uw gasten genieten van culinaire hoogstandjes die perfect aansluiten bij uw evenement.

Congres Hacketon
Techniek in house

Bij TOBACCO Theater streven we ernaar om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen, en dat geldt ook voor de technische aspecten. Onze grote theaterzaal is uitgerust met standaard theaterlicht met een scala aan mogelijkheden voor uitlichten. Of u nu een dynamische presentatie, een sfeervolle productlancering of een spetterende show organiseert, onze technische faciliteiten stellen u in staat om de juiste ambiance te creëren.
Daarnaast hebben we een vaste technicus in huis die bekend is met de mogelijkheden van onze technische apparatuur. Deze technicus staat tijdens uw evenement paraat om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. U kunt vertrouwen op hun expertise en ervaring om het beste uit uw presentatie of show te halen.

Hoogwaardige apparatuur

Naast standaard theaterlicht beschikken we over high-end techniek die standaard aanwezig is in onze theaterzaal. Denk aan professionele geluidsinstallaties, hoogwaardige projectiemogelijkheden en state-of-the-art apparatuur voor audiovisuele presentaties. Met deze technische mogelijkheden bent u verzekerd van een indrukwekkende en professionele uitstraling van uw evenement. We doen niets voor minder!

Ons team is ready for action

Of u nu gebruik wilt maken van onze standaardinstellingen of specifieke technische wensen heeft, ons technische team staat klaar om aan uw behoeften te voldoen. Wij streven ernaar om uw visie tot leven te brengen en uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.