Slider

Magazine

We laten graag zien en voelen dat we niet zomaar een locatie zijn waar je een event kan organiseren. We zijn een venue met meerdere gezichten, die allen met de neus dezelfde richting opstaan. Naar een plek aan de horizon waar met grote letters het woord SUCCES staat geschreven.Want daar gaan we voor de volle 100% voor. Met ons gehele trotse TOBACCO Team. Van enthousiaste salesmanager Joelle tot ervaren technicus Ruben en van Rosalie onze operationele duizendpoot tot gastheer Lukas onze locatiemanager.

We doen daar alles voor. Van de romantische kaarsjes op tafel tot het signature diner van onze eigen sterren chef-kok Dennis Huwaë. Verkozen tot meest talentvolle chef van 2018.

Soms gaat het best ver onze trots. Ook omdat we rekening houden met de maatschappelijke verantwoordelijkheid die we willen dragen door bijvoorbeeld het gebruik van producten met meerwaarde. Dat gaat van onze gerecyclede toiletrollen tot zoveel mogelijk led licht in de tien verschillende zalen en van hand geplukte koffie tot de Thijsthee die geproduceerd wordt van gekreukelde vruchten.

Trots zijn we ook zeker op onze culturele voorstellingen. We zijn hierbij onze eigen subsidie-leverancier en financieren met de liefde voor kleinkunst en theater zo’n zestig voorstellingen per jaar. Een groot deel van onze inkomsten uit de commerciële verhuur vloeit dan ook direct terug in onze culturele voorstellingen en naar onze Stichting “Stel je voor” waarbij we jongen kunstenaars een groots podium geven in de culturele hoofdstraat van Amsterdam: De Nes.
U bent van harte uitgenodigd in de meest inspiratievolle verkozen locatie van 2016, 2017 én 2018!

Bekijk ons magazine hier
TOBACCO THEATER  -  NES 75/87  -  1012KD AMSTERDAM  -  0031-(0)20-3300670  -  INFO@TOBACCO.NL
X