LIVESTREAM STUDIOS AMSTERDAM

7 fully equipped hybride studios onder één dak

Hybride Event vanaf Balkon

HYBRIDE LIVESTREAM

Dit is de tijd om nieuwe kansen te zien en die dan ook keihard bij de lurven te grijpen.
Maak gebruik van de allerbeste techniek, onze zeer ervaren technici, onze creatieve organisatoren en onze industriële setting die durf en innovatie uitstraalt maar ook de kans geeft om fysiek aanwezig te zijn op onze locatie. Een theaterzaal omgedoopt tot een livestream studio, dat vraagt natuurlijk om fysiek aanwezig publiek dat een hybride evenement tot een extra interactieve beleving maakt.

Bereik meer toehoorders, inclusief het publiek dat fysiek aanwezig kan zijn, als nooit tevoren met uw hybride livestream. Dat kan zijn een hybride congres, -productpresentatie, -bedrijfspresentatie of -event om de teamspirit een positieve impuls te geven.

Wij nemen de gehele livestream op. Zo ondervangen we de wereldwijde tijdsverschillen en kan er later (nogmaals) worden gekeken.

INTERACTIEF = HYBRIDE

IN DA HOUSE

FULLY EQUIPPED HYBRIDE LIVESTREAM STUDIOS

De zeven volledig geoutilleerde hybride livestream studio’s zijn al jaren internationaal toonaangevend. De hoogstaande technische mogelijkheden bepalen voor een groot deel het succes. De mix van organisatorische ervaring en het fysiek aanwezig zijn van publiek levert het maximaal aantal viewers en de optimale attentiewaarde. Hybride in optima forma.

Full Equipped Hybride Studios

STATE OF THE ART – AV

Afgelopen jaar ontvingen we een gemiddeld waarderingscijfer van 9,4 voor onze livestream organisatie. Onze 12 jaar lange hechte samenwerking met de technische top binnen de AV sector heeft ons een zevental hybride livestream studio’s gebracht, die zijn gelijke niet kennen in Amsterdam. Laat uw angsten maar eens goed schrikken en durf het beste van het beste te gaan boeken.

 

State of the Art AV

Viewers: no limit

Livestream Studio’s Amsterdam beschikt over het snelste glasvezelnetwerk van Amsterdam tot 998Mbit down-upload fiber snelheid. No limits, dus ook niet voor het aantal viewers dat de broadcast of seminar hybride live wenst te bezoeken. Glashelder zonder storing is wat we leveren. En dan ook niets minder!

Viewers no limit

Extra’s

Presentator, Gastspreker, Dagvoorzitter

Je doet het niet óf… je doet het goed.
Kies voor ervaring of een bekende naam die extra kijkers naar uw uitzending of fysieke locatie zuigt. Zo werkt het nou eenmaal, ook in de wereld van live streaming. We werken hierbij samen met het nummer 1 boekingskantoor van (inter)nationale sprekers: Quality Bookings.

Presentatie Koningin Maxima

ENTERTAINMENT

Op het gebied van entertainment kunnen wij u als theater als geen ander adviseren. Jarenlange ervaring en een netwerk waar je U tegen zegt. Dat kan in de vorm van een theatraal ontvangst bij de entree of een spectaculaire act die vanuit de lucht plaatsvindt tijdens de wissels van sprekers. Mooi om mee te maken bij een hybride event waarbij de bezoekers live aanwezig zijn maar ook even een afwisselende break voor de kijkers.
 

Entertainment op Hybride Event

STREAMING OF A WHITE CHRISTMAS

Als je het anders wilt doen, doe het dan meteen online echt goed. Samen met creatief bureau BIG Creative hebben we de culturele en technische koppen bij elkaar gestoken en staat er een piek-fijn feest:

Dé eindejaars- kerstshow, waar je bingo geluk, foute danspassen en stand-up comedy kunsten op de proef worden gesteld. Dat alles online.

Streaming of a White Christmas

REVIEW – Quality Bookings

Michael Pilarczyk

”Quality Bookings is hét nummer 1 boekingskantoor van (inter)nationale sprekers. Met hun online Quality Bookings TV zijn zij meerdere keren teruggekeerd naar onze Livestream Studios Amsterdam.”

Robert de Vries (Quality Bookings)

REVIEW – Booking.com

Every little detail

”I’ve hosted multiple events at TOBACCO Theater throughout the years and had a great experience each time. The venue is beautiful and suits very well for both in-person and digital events, which involve livestream and video conferencing. The pre-event support as well as technical support on the day were always on point. The Tobacco theater team is very professional and takes care of every little detail. I definitely recommend this venue for any type of event and can’t wait to host another one myself.”

Sasha Sokolovskaya (Booking.com)

REVIEW – Ronald McDonald Kinderfonds

Eet je mee?

”Het theater zelf is tot in de details goed uitgedacht en uitgevoerd .. dat doen jullie ongeëvenaard goed! Ga hier heel erg (en heel lang) van genieten. Ik heb vandaag nog heel veel terug gedacht aan gisteren – iedereen is super tevreden met hoe alles verliep en met het resultaat! Jullie hebben ons enorm verwend met de heerlijke lunch en fijne drankjes – en heel veel aandacht en hulp waar nodig!”

Reina Hazenberg (Ronald McDonald Kinderfonds)