Culturele voorstellingen

”We stellen je graag voor”

TOBACCO Theater

Wij zijn een indrukwekkende theaterlocatie in dé culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, romantisch, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de acht meter hoge muren af!

Een zelfstandig theater waarbij de kosten voor de culturele voorstellingen uit de verhuur van zakelijke evenementen worden opgebracht. Wij zijn daardoor nét even ietsje anders. We programmeren onze inspirerende voorstellingen soms ook last minute en vangen hierdoor, vaak net voor de concurrentie, de blinkende pareltjes uit de woelige vijver van het cultureel aanbod.

Als bezoeker beleef je onze voorstellingen met kaarsjes, nootjes en een drankje op je eigen tafeltje omringd door een intieme setting. Bij TOBACCO Theater ga je niet een voorstelling eventjes bijwonen maar beleef je intens het ultieme uitgaan van een jaren ’20 Jazz club.

Wij zijn trots op onze gevulde agenda en blijven onze theaterprogrammering aanvullen.

Meer info: cultuur@tobacco.nl

Hou het hoofd koel en het hart warm!

CULTURELE IMPRESSIES

Presentator livestream events
Entertainment
Culturele voorstelling zang
Shirma optreden cultureel
Entertainment
Sfeerimpressie trouwlocatie
Presentator livestream events
Entree voorstelling cultureel
Sfeerimpressie trouwlocatie

REVIEW – RED LIGHT JAZZ

Culturele Livestream editie

”Op 25, 26 en 27 september jl. organiseerde Stichting Red Light Jazz samen met Zip Records – voor een select publiek i.v.m. de corona maatregelen – een aantal concerten in het TOBACCO Theater in de Nes dat speciaal hiervoor haar prachtige theater kosteloos beschikbaar stelde. Zo kon dit jaar toch worden genoten van Red Light Jazz-optredens.

Stichting Red Light Jazz dankt het TOBACCO Theater voor de fijne samenwerking om er een geslaagd jazzevenement van te maken.”

Marcel Kaatee (Stichting Red Light Jazz)

 

Red Light Jazz – Monique Klemann & Coco Zhao

Klik op de afbeelding en bekijk de voorstelling

REVIEW – OPEN BAC

Het grootste Open podium van Nederland

 

”Wij zijn met  de Open BAC (het oudste open podium van Nederland, al 45 jaar iedere dinsdag!) begin oktober neergestreken in het stijlvolle Tobacco Theater. Niet alleen een schitterende zaal, met een state of the art licht- en geluidssysteem, maar het kenmerkt zich vooral door de gastvrijheid, de professionaliteit en het enthousiasme van haar medewerkers. Vanaf de eerste gesprekken was er een open, heldere communicatie, waardoor de samenwerking als vanzelf gaat. We hopen hier nog lang te gast te mogen zijn!”

Annemarie Waterhout (Open BAC)

 

Klik op onderstaande afbeelding om meerdere afbeeldingen te bekijken

REVIEW – AERIAL DANCE 

De Liefdesreis – de Floating Fairytales

”De liefdesreis. Op 10 oktober organiseerden de Floating Fairytales het programma ‘De Liefdesreis’ in jullie mooie theater. Ondanks alle voortdurende veranderingen in verband met het corona virus, hebben jullie er alles aan gedaan om samen met ons een mooie avond neer te kunnen zetten voor het publiek en dat is gelukt. Van begin tot eind is het een warme reis geweest vol liefde en mogelijkheden. Wat een gastvrijheid vanuit jullie. Dank je wel voor het klaarstaan en meedenken in alle mogelijkheden.

Met 2 shows op één avond in een uitverkochte zaal hebben zowel wijzelf als het publiek een hele geslaagde avond gehad! Een liefdesreis! Het personeel lief, gezellig en oplossingsgericht.  We hadden een prachtige omkleedruimte waar alles aanwezig was. Onze gasten hadden een eigen tafeltje en werden bediend.  De afstand was er en ondanks dat een hele fijne warme sfeer.

Bedank voor de fijne samenwerking en daarnaast jullie passie bij het ondersteunen van de culturele sector in deze lastige tijd!”

Natasja Bode (Aerial Dance)

 

Klik op onderstaande afbeelding om meerdere afbeeldingen te bekijken

REVIEW – HEARTFIRE

Album release concert en Livestream van singer/-songwriter Leonie Bos

 

” Wat hebben we genoten van deze prachtige plek in het hart van Amsterdam. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De voorbereiding verliep heel stromend. Naomi van het TOBACCO Theater dacht met ons mee en zorgde ervoor dat alles goed geregeld was. De avond ervoor werd het duidelijk dat alle Theaters op de avond van het concert om 22:00 uur moesten sluiten. We hebben met elkaar besloten om het concert toch door te laten gaan in combinatie met een Livestream en er een prachtige en bijzondere avond van te maken met elkaar. En dat is meer dan gelukt! Wat een hartelijke ontvangst. Het licht en geluid was super net zoals de hulp van de hosts die avond om alles soepel te laten lopen. Een hartverwarmende ervaring. We hopen met HeartFire vaker concerten in TOBACCO Theater te gaan organiseren in de toekomst.”

Danielle Doeve (Heartfire)

 

Klik op onderstaande afbeelding om meerdere afbeeldingen te bekijken