1,5 METER MEETINGS

 

“Kop in de wind, blaas de obstakels opzij”

Wij zijn ervan overtuigd dat 1,5 meter events alleen optimaal kunnen plaatsvinden indien ze in combinatie met livestream en virtual chats worden ingezet. Let’s go for hybride! Onze jarenlange ervaring heeft geleerd dat u met deze seminar-vorm de hoogste attentiewaarde bereikt.

HOE ZIET DAT ERUIT?

Het voordeel van onze Theaterzaal is de grote oppervlakte waardoor de combinatie van livestream en fysieke aanwezigheid van de gasten door middel van twee verschillende opstellingen gecombineerd kan worden. Daarnaast is er onze tweede studio (De Studio) ook nog een strak witte opstelling mogelijk.
Wij hebben hier verschillende mogelijkheden en opstellingen voor u uitgewerkt.

IN DA HOUSE

Fully equipped livestream studios

De drie volledig geoutilleerde livestream studios zijn al jaren internationaal toonaangevend. De hoogstaande technische opnames en het fysiek interactief aanwezige publiek op 1,5 meter afstand van elkaar, bepalen voor een groot gedeelte het succes. Publiek dat op veilige afstand van elkaar plaatsneemt en geen belemmering voelt in het luisteren en het actief deelnemen aan het gesprek dat ook live wordt gestreamd.

Fully Equipped

STATE OF THE ART – AV

Afgelopen jaar ontvingen we een gemiddeld waarderingscijfer van 9,4 voor onze organisatie. Onze 12 jaar lange hechte samenwerking met de technische top binnen de AV sector heeft ons een drietal livestream studio’s gebracht, die zijn gelijke niet kennen in Amsterdam. Laat uw angsten maar eens goed schrikken en durf het beste van het beste te gaan boeken.

State of the Art

GENIET VAN ONZE SUPERBE KEUKEN

TOBACCO Theater beschikt naast een ruime theaterzaal, waar we tientallen mensen kunnen plaatsen in de 1,5 met opstelling, ook over een zeer ruime horecakeuken. Aan het hoofd van het culinaire team staat chef de cuisine Dennis Huwaë (genomineerd voor The Best Chef Awards 2020).
Een garantie voor zeer tevreden gasten.

Superbe keuken

Extra’s

Presentator, Gastspreker, Dagvoorzitter

Je doet het niet óf… je doet het goed.
Kies je voor een meeting met 1,5 meter opstelling, kies dan ook voor een host met ervaring of een bekende naam die extra kijkers naar uw meeting zuigt. Zo werkt het nou eenmaal, ook in de de wereld van 1,5 meter meetings en ook bij een eventuele livestream. Wij werken hierbij samen met het nummer 1 boekingskantoor van (inter)nationale sprekers: Quality Bookings.

Presentator livestream events

ENTERTAINMENT

Op het gebied van entertainment kunnen wij u als theater natuurlijk als geen ander adviseren. Jarenlange ervaring en een netwerk waar je U tegen zegt. Dat kan zijn van een theatrale ontvangst bij de theaterdeuren tot spectaculaire acts die vanuit de lucht plaatsvinden tijdens de wissels van sprekers.

 

Entertainment

Viewers: no limit

Livestream Studio’s Amsterdam beschikt over het snelste glasvezelnetwerk van Amsterdam tot 200Mbit down-upload fiber snelheid. No limits, dus ook niet voor het aantal viewers dat u bij de 1,5 meter meetings, de broadcast of live hybride seminar wenst te bezoeken. Glashelder zonder storing is wat we leveren. En dan ook niets minder!

Viewers no limit
Reserveer

REVIEW – NRC

Studio 1-1

Zeer succesvol 1,5-meter evenement

”Het Tobacco Theater heeft een zeer succesvol 1,5-meter evenement voor ons verzorgd. Het was een last minute aanvraag, maar ze dachten goed mee en waren erg flexibel. Ook hebben ze erg goed rekening gehouden met alle corona-maatregelen en was het diner smaakvol. We komen zeker terug!”

A. Breeschoten (NRC)