Slider

.

.

360 Tour

Locatieboek

Tobacco Magazine

 

De keuken is het kloppende culinaire hart van ons theater. Gelegen in de catacomben mogen we spreken van een juweeltje. Van hieruit verzorgt chefkok Dennis Huwaë samen met zijn restaurant Daalder-team fantastische lunches en diners voor vele unieke events.

Een rijk bezit!

DENNIS HUWAË

De culinaire inspirator en chef van TOBACCO Theater is Dennis Huwaë. Dennis stond aan het hoofd van keukens waarboven 2 Michelin ** prijkten. “Daar ontwikkelde hij zijn feilloze gevoel voor de allerhoogste gastronomi” aldus GaultMillau, die hem uitriep tot ‘Talentvol Chef van het Jaar 2018’. Dennis Huwaë is eigenaar en chef van Restaurant Daalder en drijvende kracht achter het keukenteam van TOBACCO Theater. Wat zijn wij trots op onze absolute topchef!

Dagelijks staat Dennis met Luca, Nigel en Jasper in het TOBACCO Theater.
Voor Huwaë is het creëren van een gerecht een zoektocht naar de perfecte combinatie van ingrediënten. Hij tovert ermee en laat de ingrediënten elkaar versterken en aanvullen. Zijn inspiratie haalt hij uit ‘streetfood’ van over heel de wereld. De basis ligt voor Huwaë in klassieke technieken. Deze technieken vertaalt hij in zijn hoofd naar zijn eigen signatuur. Met Dennis Huwaë heeft TOBACCO Theater een absolute topchef.

Hij gaat zo ver in het streven naar perfectie bij het tot stand brengen van een nieuw gerecht, dat hij – naar eigen zeggen – op zoek gaat naar ‘de innerlijke schoonheid’ van elk ingrediënt. Zo brengt hij het beste van elk ingrediënt naar voren.

“Laat de natuur zijn werk doen. Kies mooie producten en behandel ze met liefde en respect. Uiteindelijk gaat het allemaal om liefde voor het product en de tijd die je steekt in het creëren van je gerechten” – Dennis Huwaë.

Eerder ontvingen we bij TOBACCO Theater topchefs uit Spanje, Frankrijk, maar ook Ron Blaauw, Herman den Blijker en Robert Kranenborg. Kranenborg complimenteerde ons met Dennis Huwaë, de absolute top. “Dat past bij jullie mooie en frisse onderneming, helemaal van deze tijd!” aldus Kranenborg.

Chef Huwaë zal altijd zijn stempel drukken op ons aanbod. Ook als het om een eenvoudige lunch of een simpel diner gaat. Een sandwich of Caesarsalade van Huwaë zal ontegenzeggelijk zijn signatuur dragen. Het ‘echte werk’ van onze topchef vind je natuurlijk in zijn uitgekiende signature menu zoals hij dat ook bij Daalder voert. Daarin herken je de hand van een echte meester.

Je kan bij TOBACCO Theater nu ook kiezen voor een signature ontbijt, lunch of diner van topchef Dennis Huwaë.

Uw eigen catering

Wilt u gebruik maken van een eigen cateraar of wilt u als cateraar uw klant kennis laten maken met ons theater, dan is dat natuurlijk mogelijk.
Aanwezig in onze keuken met grote afzetmogelijkheden en een lift naar de theaterzaal:

• 6 pits gasfornuis
• 2x 10/1 gastroNORM! combisteamers zanussi
• 5 mobiele rvs-werkbanken
• Dubbele elektrische frituur 8l pst.
• 2x dubbele regaalwagen 17/1
• Divers klein keukenmateriaal
• 5x rvs gastronorm 1/1 diepe bakken
• 5x rvs gastronorm platte platen
• Serviesgoed, bestek, glaswerk
• Elektrische bordenwarmer (capaciteit 300 grote borden 30cm dia)
• Vraagt u gerust naar de mogelijkheden!

De artiesten & Tobacco

Vanzelfsprekend benutten we onze professionele keuken ook voor events buíten onze theatermuren. We hebben daar een eigen club voor in het leven geroepen.n Onder leiding van oud commercieel directeur van TOBACCO Theater, Frank Hekelaar, organiseren we culinaire concepten en events onder de naam van “De Artiesten”.

De combinatie van culinair vakmanschap en een theatrale invulling maken we ook buiten TOBACCO Theater geheel waar!

Meer info: Kijk op de site van De Artiesten.

Inrichting keuken

De keuken heeft de beschikking over een zestal pitten, twee grote 10/1 gastronoom combi-steamers met de optie tot ontkoppeld koken.
Verder beschikt de keuken over een volledig geoutilleerde spoelkeuken, een zeer groot aantal vierkante meters afzetruimte, een ruime koelcel, directe liftverbinding en een korte trap naar de theaterzaal.

Daarnaast bevindt zich op de begane grond, naast de theaterbar, een kleine keuken (voor o.a. kleine snacks).

 

×
X