Slider

Trouwlocatie

 

Een trouwlocatie in Amsterdam? Je bent hier gelijk op het goede adres voor een unieke trouwlocatie.
Een trouwlocatie waar creativiteit, passie en liefde al jaren hand in hand gaan. Een act met twee gouden ringen… kom maar op met jullie ideeën en dromen.

TOBACCO Theater is een officiële, door de gemeente Amsterdam goedgekeurde, trouwlocatie en dat maakt ons trots en kan jullie dag een onvergetelijke maken.
Hoe romantisch is het, dat je in een theater je sprookjeshuwelijk kan vormgeven en gebruik kan maken van alle moderne technische snufjes en creatieve geesten die verbonden zijn aan trouwlocatie TOBACCO Theater.

TOBACCO beschikt daarnaast ook nog eens over een fantastische keuken brigade onder leiding van chef Dennis Huwaë. Genomineerd voor chef of the year.
Hoe fijn om een trouwlocatie te hebben waar je kan trouwen, receptie houden, dineren en een kneitergroots feest kan vieren. TOBACCO beschikt over tien eigenzinnige zalen en ieder met zijn eigen-wijze sfeer. Een top trouwlocatie waar je uniek bent als aanstaand echtpaar en een locatie waar je gasten waarschijnlijk nog nooit zijn geweest.

Denk daarbij eens aan een ontvangst met eerste wijntje in de wijnkelders van TOBACCO, de ceremonie in de industriële sfeervolle theaterzaal, het diner in de modern witte Studio en het feest daarna in de omgebouwde Theaterzaal tot feestzaal met live band en DJ.

Of we ook een plek hebben voor de gasten die in onze trouwlocatie misschien eventjes iets rustiger met elkaar willen praten? Ja, zeker! In ons retro Bankgeheim of de Franse Wijnkelders met een knapperend openhaard vuurtje kan daar fijn met elkaar worden gesproken onder het genot van een drankje uit het barretje.

Kennen jullie een trouwlocatie waarbij het geluid, licht en sfeer beter aan te passen is aan de wensen van het bruidspaar? Wij echt niet. En dat menen we uit de grond van ons liefdeshart!

Dus als je een trouwlocatie zoekt waarbij alles mogelijk is van diner, tot plechtigheid en van receptie tot groot feest en die ook kunnen zorgen voor een fantastische en unieke slaapplek aan de overkant in Mayer Manor voor een onvergetelijke huwelijksnacht…..? Dan is TOBACCO jullie trouwlocatie! Wij zeggen alvast JA tegen jullie als gasten.
TOBACCO THEATER  -  NES 75/87  -  1012KD AMSTERDAM  -  0031-(0)20-3300670  -  INFO@TOBACCO.NL
X