Slider

Diner locatie Amsterdam

De culinaire inspirator en chef van TOBACCO Theater is Dennis Huwaë. Dennis stond aan het hoofd van keukens waarboven 2 Michelin ** prijkten. “Daar ontwikkelde hij zijn feilloze gevoel voor de allerhoogste gastronomie” aldus Gault Millau, die hem uitriep tot ‘Talentvol Chef van het Jaar 2018’.

Een diner bij ons niet zomaar een tafel met mastiek en een goed gesprek. We verzorgen een totale beleving. Dit gaat van kaarsjes op tafel tot een uitgekiende combinatie van kleuren en sfeer van linnen, mastiek en aankleding rondom het bord. Licht en geluid in de theaterzaal worden ook hierin meegenomen. Sfeer, mystiek, beleving en de power van een goed diner zijn de extra’s die u alleen bij TOBACCO kunt meemaken.

Dat geldt voor sitting-dinners, een diner bestaande uit verschillende food stations of een vrijblijvend walking dinner. De kwaliteit van ons eten zal altijd van top kwaliteit zijn. En de wijntjes die we serveren worden verzorgd door onze exclusieve sommelier. Vegetarisch, dieet wensen of ander soort allergieën zijn voor ons een gegeven en maken ons vak alleen maar nog meer uitdagender!
TOBACCO THEATER  -  NES 75/87  -  1012KD AMSTERDAM  -  0031-(0)20-3300670  -  INFO@TOBACCO.NL
X