+31 (0)20 330 06 70 info@tobacco.nl
Slider

Theateragenda

360 Tour

Locatieboek

Nieuwsgierige Brief

Newsletter

Event

Vol trots schrijven wij: In de Amsterdamse cultuurstraat ‘de Nes’ zijn we sinds 2011 het eerste theater dat commerciële activiteiten combineert met culturele voorstellingen. Het was een hard gevecht van 3 lange jaren, maar uiteindelijk ging de gemeente Amsterdam in 2009 met ons commerciële plan akkoord. Cultuur versterkt business en business kan cultuur goed gebruiken.

Bijzondere gasten, voorstellingen, festivals en internationale gasten mochten we in die paar jaar al verwelkomen en organiseren. Burgemeester van der Laan, Eric Vaarzon Morel, Andre Kuipers, Jan Jaap van der Wal, LULverhalen, DansPaleis van Kooten, Shirma’s Soul Kitchen, Nuit Blanche Festival, Just Dance, Amsterdam Dance Event, Amsterdams Cabaret Festival, Jazzfestival Amsterdam, Bring Your Own Beamer… Het is maar een kleine greep uit de vele, vele culturele activiteiten die wij organiseren.

Voorbeelden van commerciële bezoekers die de mix van cultuur en commercie wilden vertalen: Calvin Klein, Walt Disney, Microsoft, YSL, gemeente Amsterdam, Ernst&Young, NOS, Corio, Hotel L ’Europe… En vele anderen.

We zijn super trots op onze culturele activiteiten, maar wat is het ook prachtig die commerciële kanjers binnen onze muren bezig te zien om hun activiteiten te promoten! En hoe mooi is het dat voor deze promotie vaak culturele support wordt ingezet… De een kan gewoon niet meer zonder de ander!

TOBACCO THEATER
+31(0)20 - 330 06 70
×
X