Slider

Hotels

Op loopafstand van het TOBACCO Theater bevinden zich vele bijzondere hotels. Hieronder vindt u een selectie van hotels waarmee we samenwerken en/of gunstige prijsafspraken mee hebben gemaakt:

Doubletree by Hilton ****
Het DoubleTree by Hilton is ideaal gelegen, direct naast het centraal station van Amsterdam. Met 553 kamers, uitgestrekte terrassen, het openbaar vervoer voor de deur en een indrukwekkende skylounge met uitzicht over de rivier en oude stad, is het een perfect full-service hotel om uw gasten te huisvesten voor een evenement in het TOBACCO Theater.

The Grand *****
The Grand is gesitueerd tussen twee rustige grachten, direct achter het TOBACCO Theater, in het hart van Amsterdam. Dit prachtig gerenoveerde hotel combineert gestroomlijnd design met vijfsterrenfaciliteiten, waaronder 52 luxe suites en een heerlijke spa. Met het toprestaurant Bridges, Amsterdams eerste Raw Bar, een Vinothèque, bibliotheek en bruin café is dit de perfecte keuze voor de veeleisende zakenreiziger of voor een luxe verblijf in Amsterdam.

Pulitzer Hotel *****
Gelokaliseerd aan de Prinsengracht in Amsterdam vindt u het vijfsterren Pulitzer Hotel. Net zoals het TOBACCO Theater is het hotel een net gerenoveerd historisch pand in Amsterdam dat sterrenservice biedt aan haar gasten. Een perfecte match bij uw event of congres in ons theater!

NH Collection Hotels, Krasnapolsky *****
De klant is koning(in) bij NH Collection. U heeft de keus uit drie centraal gelegen hotels op loopafstand van ons theater. Net als TOBACCO streeft NH Collection ernaar uw verwachtingen te overtreffen en u als gast zo speciaal mogelijk te voelen. En dat weet onze Máxima ook! Wandel via de wintertuin van het hotel naar ons theater en treedt in koninklijke voetsporen.

The Hoxton *****
Jong, hip, huiselijk en uniek. The Hoxton Amsterdam opende in 2015 haar deuren. Het voormalig huis van de burgemeester in de 17e eeuw is omgetoverd in een prachtig hotel van 111 kamers, verspreid over 5 historische grachtenpanden in de gezellige 9 Straatjes. Een perfecte match met ons historische TOBACCO Theater.

 
TOBACCO THEATER  -  NES 75/87  -  1012KD AMSTERDAM  -  0031-(0)20-3300670  -  INFO@TOBACCO.NL
X