Slider

Event Management

 

Van A tot Z kunt u de coördinatie, administratie en/of productie van een evenement aan het TOBACCO Theater uitbesteden om zelf de focus op de organisatie en inhoud van uw evenement te behouden.

Onze theater- en evenementenorganisatie, De Koninklijke, combineert verrassende ideeën met nieuwe technologieën om een zo authentiek mogelijke ervaring te creëren. Een productintroductie, theatervoorstelling, media-evenement, jubileum, theaterdiner of feestelijk evenement: het zijn allen producten die om een professionele hand vragen. Een onderscheidend concept en een perfecte uitvoering dragen bij aan de reputatie van uw organisatie en tegelijkertijd aan onze naam. Dat zien we natuurlijk graag.

Onze mensen hebben oog en oor voor zowel de wensen van u als opdrachtgever, als voor de verwachtingen van uw gasten. U weet wat u wilt, onze mensen weten wat werkt.

Zie hier hoe TOBACCO omgebouwd kan worden tot één grote branding uiting tijdens een zakelijk event. Bekijk welke mogelijkheden er allemaal zijn op onze locatie:

Klik op het tweede symbool om de tool goed te kunnen gebruiken.

 

 
TOBACCO THEATER  -  NES 75/87  -  1012KD AMSTERDAM  -  0031-(0)20-3300670  -  INFO@TOBACCO.NL
X