Slider

ZAKELIJKE EVENTS

We beschikken als theater over een ongelofelijk groot netwerk. We verrassen u met een creatieve kronkel en een zeer professionele invulling van uw evenement. We denken graag met u mee om tot een mooi en origineel concept te komen. Een evenement dat past bij u, uw gasten en de sfeer van ons theater.

We nodigen u daarom graag uit om met ons over de rode loper te lopen en te kijken waarmee we u kunnen verrassen.

U bent van harte welkom!

Congres

In TOBACCO is alles voorhanden om een geslaagd (internationaal) congres of symposium te organiseren, tot 350 personen, in de culturele hoofdstraat van Amsterdam.

Een ruime theaterzaal met een fantastisch noorderlicht, vele break-out rooms en alle moderne faciliteiten zijn aanwezig voor een geslaagd congres. Een dag die volledig in het teken staat van kennis, inspiratie, ontmoeten en netwerken.
Kies voor de totale beleving en sluit met uw gasten het congres af met een culinair diner. Onze sterrenchef Dennis Huwaë verrast graag met zijn vertoverende gerechten!

Zie hier hoe TOBACCO omgebouwd kan worden tot één grote branding uiting tijdens een zakelijk event. Bekijk welke mogelijkheden er allemaal zijn op onze locatie:

Vergadering

In ons multifunctionele gebouw zijn er vele mogelijkheden tot vergaderen. Van een intieme tot grootschalige bijeenkomst. Veel van onze zalen zijn exclusief te gebruiken en we zijn op alles voorbereid. 

We beschikken in het TOBACCO Theater over verschillende break-out rooms en alle noodzakelijke faciliteiten zijn aanwezig om een vergadering tot een succes te maken. U heeft bij ons de keuze uit verschillende vergaderarrangementen. Tevens verzorgen we, indien gewenst, uw ontbijt, lunch, diner of borrel na.

We garanderen u een exclusieve vergadering vol inspiratie en een vrije geest!

Productpresentatie

De combinatie van Amsterdam, theater, cultuur, aankleding en de industriële- en commerciële invulling van een (product)presentatie heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een geweldig succesnummer in het TOBACCO Theater.

Het publiek wordt verrast, de producten krijgen extra flow en de flexibele instelling van ons team maken iedere presentatie tot een belevenis waardoor bedrijven zoals Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Philips en Disney al meerdere malen met complimenten zijn teruggekeerd naar ons theater.

We zijn super trots op deze schouderklopjes, maar we zijn nog lang niet klaar met ons product!

Bedrijfsfeest

Een geslaagd personeelsfeest, bedrijfsevenement, diner met dans of gewoon een origineel feest in ons theater!

Het TOBACCO Theater is uitermate geschikt om een mooi feest te organiseren zonder dat u direct met de oorstoppers in hoeft te lopen. Daar houden we zelf ook niet van. Maar een mooi feest met goede muziek, mooie gerechten, easy-talk ruimtes en subtiele aankleding…

Dat is wat we heel graag samen met u organiseren! We beschikken over fantastisch licht, geweldig geluid en een originele setting. Want wie kan nou zeggen dat ie gedanst heeft in een theater? U!

Diner

 

 

Bruiloft

Exclusieve Theaterdiners

Theaterdiners zijn fantastische avonden om uw personeel of internationale gasten op een exclusieve en culturele wijze te verwennen met hooggeëerd entertainment.
De setting is uniek: een intieme sfeer met luxe ingedekte tafeltjes, tientallen kaarsjes, een sfeervolle verlichting van de zaal, mooie wijntjes, een sterrendiner en internationaal entertainment uit geheel Europa!

Dans, zang, acrobatiek, magie en muzikaal hoogstaande artiesten verzorgen uw groep een onvergetelijke en bovenal exclusieve avond. Ook zeer geschikt voor internationale groepen.

Putting on the ritz

Een internationale variété dinershow met een knipoog naar de fameuze roaring twenties! TOBACCO Theater biedt u de ultieme combinatie van internationaal variété, acrobatiek, zang, dans, sfeervol dineren en dansen in een adembenemende theatrale omgeving. Een theaterdiner exclusief voor uw (internationale) groep! Vanuit geheel Europa vliegen we de acts speciaal voor dit theaterspektakel in.

Acts die zich reeds bewezen hebben in Monte Carlo, het Kerst Circus en het Plus Grand Cabaret du Monde geven op deze rich and famous night acte de presence. U ervaart de ontmoeting tussen service en entertainment van het hoogste niveau. Alles is er ons aan gelegen om u een onvergetelijke en exclusieve avond te bezorgen. Iedere vezel van iedere artiest staat onder gezonde hoogspanning. The best show in town is ready to perform! We laten uw groep vanavond schateren, verbazen en genieten van fantastische acts en geweldig eten en drinken. U danst uiteindelijk zelf als een volleerde Fred Astaire the night away!

La Folie

Bienvenue in Café Variété: La Folie.

Geniet met volle teugen en beleef een Soirée Magnifique als echte ‘bon-vivant’ met live muziek, variété- en een menu formidable! Madame Jeanne en haar accordeonist Dédé ontvangen u hartelijk. Zij zingen en spelen het repertoire van Franse en Nederlandse Chansons aangevuld met swingende Hot-Club-Jazz. Tussen de gangen door verbaast magisch kunstenaar Woody u met zijn goochelkunsten op het podium en aan uw tafel. Deze drie artiesten komen weliswaar uit Amsterdam, maar het Parijse gevoel, de charme en zwoele romantique straalt er vanaf. En hun ervaring liegt er niet om! Accordeonist Dédé (André Vrolijk), met zijn subtiele en sublieme spel, in de pers ‘de opvolger van Johnny Meijer’ genoemd, speelde met het Metropole–orkest, René Froger, Simone Kleinsma en zelfs voor Koningin Maxima.
TOBACCO THEATER  -  NES 75/87  -  1012KD AMSTERDAM  -  0031-(0)20-3300670  -  INFO@TOBACCO.NL
X