+31 (0)20 330 06 70 info@tobacco.nl
Slider

Theateragenda

360 Tour

Locatieboek

Tobacco Magazine

Nieuwsgierige Brief

Newsletter

EVENTS

Op maat

We beschikken als theater over een ongelofelijk groot netwerk. We verrassen u met een creatieve kronkel en een zeer professionele invulling van uw evenement. We denken graag met u mee om tot een mooi en origineel concept te komen. Een evenement dat past bij u, uw gasten en de sfeer van ons theater.

We nodigen u daarom graag uit om met ons over de rode loper te lopen en te kijken waarmee we u kunnen verrassen.

U bent van harte welkom!

Bedrijfsfeest

Een geslaagd personeelsfeest, bedrijfsevenement, diner met dans of gewoon een origineel feest in ons theater!

Het TOBACCO Theater is uitermate geschikt om een mooi feest te organiseren zonder dat u direct met de oorstoppers in hoeft te lopen. Daar houden we zelf ook niet van. Maar een mooi feest met goede muziek, mooie gerechten, easy-talk ruimtes en subtiele aankleding…

Dat is wat we heel graag samen met u organiseren! We beschikken over fantastisch licht, geweldig geluid en een originele setting. Want wie kan nou zeggen dat ie gedanst heeft in een theater? U!

Congres

In TOBACCO is alles voorhanden om een geslaagd (internationaal) congres of symposium te organiseren, tot 350 personen, in de culturele hoofdstraat van Amsterdam.

Een ruime theaterzaal met een fantastisch noorderlicht, vele break-out rooms en alle moderne faciliteiten zijn aanwezig voor een geslaagd congres. Een dag die volledig in het teken staat van kennis, inspiratie, ontmoeten en netwerken.
Kies voor de totale beleving en sluit met uw gasten het congres af met een culinair diner. Onze sterrenchef Dennis Huwaë verrast graag met zijn vertoverende gerechten!

Zie hier hoe TOBACCO omgebouwd kan worden tot één grote branding uiting tijdens een zakelijk event. Bekijk welke mogelijkheden er allemaal zijn op onze locatie:

Vergadering

In ons multifunctionele gebouw zijn er vele mogelijkheden tot vergaderen. Van een intieme tot grootschalige bijeenkomst. Veel van onze zalen zijn exclusief te gebruiken en we zijn op alles voorbereid. 

We beschikken in het TOBACCO Theater over verschillende break-out rooms en alle noodzakelijke faciliteiten zijn aanwezig om een vergadering tot een succes te maken. U heeft bij ons de keuze uit verschillende vergaderarrangementen. Tevens verzorgen we, indien gewenst, uw ontbijt, lunch, diner of borrel na.

We garanderen u een exclusieve vergadering vol inspiratie en een vrije geest!

Productpresentatie

De combinatie van Amsterdam, theater, cultuur, aankleding en de industriële- en commerciële invulling van een (product)presentatie heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een geweldig succesnummer in het TOBACCO Theater.

Het publiek wordt verrast, de producten krijgen extra flow en de flexibele instelling van ons team maken iedere presentatie tot een belevenis waardoor bedrijven zoals Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Philips en Disney al meerdere malen met complimenten zijn teruggekeerd naar ons theater.

We zijn super trots op deze schouderklopjes, maar we zijn nog lang niet klaar met ons product!

Exclusieve Theaterdiners

Theaterdiners zijn fantastische avonden om uw personeel of internationale gasten op een exclusieve en culturele wijze te verwennen met hooggeëerd entertainment.
De setting is uniek: een intieme sfeer met luxe ingedekte tafeltjes, tientallen kaarsjes, een sfeervolle verlichting van de zaal, mooie wijntjes, een sterrendiner en internationaal entertainment uit geheel Europa!

Dans, zang, acrobatiek, magie en muzikaal hoogstaande artiesten verzorgen uw groep een onvergetelijke en bovenal exclusieve avond. Ook zeer geschikt voor internationale groepen.

Brand your Event

In onze 3D rondleiding geven wij de mogelijkheden om met uw bedrijf de kans te pakken om optimaal gebruik te maken van TOBACCO Theater. We hebben hiervoor de locaties in ons gebouw in beeld gebracht en laten zo uw bezoekers de merkbeleving in ons historische gebouw ondergaan.

De bedoeling hiervan is duidelijk: de bezoeker als het ware uw merk laten ondergaan. De bezoeker moet het merk beleven en ervaren. Daarbij moeten zo veel mogelijk zintuigen worden geprikkeld. De branding laat zien waar het merk voor staat.  En wij staan daar als TOBACCO graag voor open.

Bouw TOBACCO om tot één grote branding uiting tijdens een zakelijk event. Bekijk hieronder welke mogelijkheden er allemaal zijn op onze locatie:

VR Dining - Games

Virtual Reality. Vernieuwend en leuk om dat nu eens met de afdeling of het gehele bedrijf in Amsterdam te ervaren. Deze nieuwe techniek brengt je echt even uit de realiteit naar een andere, ongrijpbare wereld.

Ontdek VR Dining – Games. Het creëren van een innovatief bedrijfsuitje en een teambuilding-oefening voor de toekomst. Ook in virtual reality komt het dus aan op samenwerking, begrip en coördinatie. Alles tussen de gangen door van een heerlijk diner. Dit bedrijfsuitje is met geen ander uitje te vergelijken en met recht een unieke ervaring. We zijn dan ook trots dat wij deze voor het eerst in Nederland kunnen aanbieden.

Bent u één van de eersten in Nederland die als winnaar van deze innovatieve teambuilding uit de bus komt?

 

TOBACCO THEATER
+31(0)20 - 330 06 70
×
X