Nieuwsgierige Brief

C2C

C2C is de nieuwe formule

Niet Costumer to Costumer maar Cultural to Commercial.
We zijn een niet-gesubsidieerd theater, waar we ons geld verdienen met commerciële activiteiten waaronder seminars, vergaderingen en congressen. U kunt als congresorganisatie natuurlijk kiezen voor een zakelijke omgeving zoals de RAI, maar u kunt ook zeggen “We willen ons laten inspireren door de omgeving waar we ons congres organiseren. We willen het applaus voelen en het zweet ruiken van de artiesten die op het podium hebben gestaan.” Dat is TOBACCO Theater.

Nog mooier is het dat we zeggen: “We verliezen geld als we culturele voorstellingen organiseren.” Als de gasten nog een goed biertje na afloop drinken we uitkomen op een investering (lees verlies) van ongeveer € 1200.- per voorstelling. Dan zijn wij blij en trots!
We hebben iets moois mogen neerzetten. De artiest zijn/haar droom komt uit, zonder dat het een rib uit t lijf kost. En vele muziekliefhebbers of kunstaanbidders hebben een kaartje gekocht en een echte belevenis meegemaakt, eentje die in de commerciële wereld eigenlijk onbetaalbaar was geweest.
Zo dragen we als niet-gesubsidieerd theater ons steentje bij aan de cultuur. (En dat maakt ons scherp en meedenkend bij de commerciële klanten.)

We zijn altijd op zoek naar nieuw creatief talent. Beeldend, fashion, muziek, theater….. Noem het maar!
Dus heeft u een uniek vernieuwend concept wat u graag in TOBACCO Theater ziet? Neem dan vooral contact op met onze D’Erikteur: Erik van Wilsum – erik@tobacco.nl.

 

×
X