Slider

CULTURELE EVENEMENTEN

 

We zijn een niet-gesubsidieerd theater en bekostigen onze culturele voorstellingen uit eigen portemonnaie. We verdienen ons geld met commerciële activiteiten waaronder seminars, vergaderingen en congressen.

U kunt als organisatie of bedrijf kiezen voor een zakelijke omgeving, maar u kunt ook zeggen “We willen ons laten inspireren door de omgeving waar we ons event organiseren. We willen het applaus voelen en het zweet ruiken van de artiesten die op het podium hebben gestaan.” Want dat is TOBACCO Theater. Een locatie met 10 verschillende inspirerende zalen en een sublieme keukenbrigade onder leiding van patron de cuisine Dennis Huwaë.

Cultuur kost geld. Dat vinden we niet erg. We houden van voorstellingen en willen de stad Amsterdam graag verwennen met bijzondere voorstellingen die je niet snel op andere plekken zou kunnen zien of meemaken. Daar zijn we trots op. We hebben in de afgelopen jaren vele mooie voorstellingen mogen neerzetten. Jonge opkomende artiesten een kans geven. Daar ligt een grote passie van ons.

De artiest zijn/haar droom komt uit, zonder dat het een rib uit de artiest zijn lijf kost. Vele muziekliefhebbers of kunstaanbidders hebben zo hun droom kunnen laten uitkomen. Optreden in de bekendste cultuurstraat van Amsterdam. Een optreden dat in de culturele theaterwereld onmogelijk was geweest. Zo dragen we als niet-gesubsidieerd theater ons steentje bij aan de cultuur. (En dat maakt ons scherp en meedenkend bij de commerciële klanten.)

We zijn altijd op zoek naar nieuw creatief talent. Beeldend, fashion, muziek, theater….. Noem het maar! Dus heeft u een tip voor een speciale voorstelling dat een groot podium verdient? Neem dan vooral contact op met onze cultureel programmeur Erik van Wilsum – erik@tobacco.nl

Bekijk hier alle voorgangers op onze Wall of Fame en bekijk hier onze agenda.
TOBACCO THEATER  -  NES 75/87  -  1012KD AMSTERDAM  -  0031-(0)20-3300670  -  INFO@TOBACCO.NL
X