Nieuwsgierige Brief

C2C

C2C is de nieuwe formule

Niet Costumer to Costumer maar Cultural to Commercial.
We zijn een niet-gesubsidieerd theater, waar we ons geld verdienen met commerciële activiteiten waaronder seminars, vergaderingen en congressen.
U kunt als congresorganisatie natuurlijk altijd kiezen voor een zakelijke omgeving van de RAI maar u kun took zeggen, we willen ons laten inspireren door de omgeving waar we ons congress organiseren. We willen het applaus voelen en het zweet ruiken van de artiesten die op het podium hebben gestaan.
Dat is TOBACCO Theater.

Nog mooier is het dat we zeggen, we verliezen geld als we culturele voorstellingen organiseren. Ik denk dat als de gasten nog een goed biertje na afloop drinken we uitkomen op een investering (lees verlies) van ongeveer € 1200.-
Dan zijn wij blij en trots! We hebben een mooi concert mogen beleven, vele muziekliefhebbers hebben een kaartje gekocht voor een wonderschone avond en we hebben commerciële relaties een belevenis mogen aanbieden. De artiest is blij en trots. En de commerciële bezoeker boekt nóg een mooi event in dat zelfde theater.

Een voorbeeld van een cultureel initiatief is onze medewerking aan het concert van Lost a Child Stichting.

Lost a Child Concert voor 2e maal in TOBACCO Theater Amsterdam. 
Zondagmiddag 15 januari 2017 vond het jaarlijkse Lost A Child Concert plaats in het TOBACCO Theater in Amsterdam. Een geweldig, hartverwarmend concert voor iedereen. Een middag ‘om even te vergeten’.
Stichting Lost a Child is een belangenorganisatie voor nabestaanden, ouders en broertjes en zusjes, van plotseling overleden kinderen. Het is het allerergste wat je als ouder kan overkomen. Het verliezen van je kind. De shock van de eerste dag, de emotionele chaos van de eerste week erna met alles wat er geregeld moet worden en dan de leegte van de periode die daarop volgt. Hoe ga je daarmee om en hoe moet je daar mee leren leven?
We stelden ook dit jaar weer ons theater met veel liefde geheel gratis ter beschikking inclusief licht, geluid en personeel voor deze mooie stichting. Ik heb zelf drie oer-gezonde jongens en kan me eigenlijk niet voorstellen hoe erg het moet zijn om je kind te verliezen. Het is eigenlijk een onmogelijke opgave om daarna nog door te moeten doorleven. Maar het lukt mensen toch. Petje af. En laten we hopen dat zo een avond als we nu in TOBACCO Theater samen met de Stichting organiseren daarbij een steentje kan bijdragen. We doen het met alle inzet en liefde die we in ons hebben en het personeel stond bij ons in de rij om te mogen helpen. Het eerste jaar had zo veel indruk gemaakt dat iedereen dit jaar ook heel graag wilde helpen. Daar ben ik dan ook enorm trots op! Dit jaar is het voor de 2e maal in successie dat we dit samen met de Stichting Lost a Child belangeloos in ons theater faciliteren en wat ons betreft doen we het volgend jaar weer.
Diverse bekende artiesten deden ook deze middag belangeloos mee om de ca. 200 ouders een middag te geven om samen met hun vrienden, familie, bekenden en onbekenden te herdenken maar ook om te genieten van de prachtige zang en muziek.
Heeren van Aemstel band, Jennifer Ewbank, Jordan Roy (The Voice), Nathalie Saabeel en Jeffrey Saabeel (Idols), Laura van Kaam (The Voice Kids) en DJ Charles vormden deze editie voor een puike line-up. De presentatie was weer geheel in handen van Nance Coolen.

Een mooi voorbeeld dus hoe we als TOBACCO Theater juist aan de culturele kant ons steentje kunnen bijdragen. En nogmaals, we worden niet zoals vele theaters in Nederland, niet-gesubsidieerd.
Dat maakt ons scherp en meedenkend met de commerciële klanten die bv bij ons een congres willen organiseren.
En wilt u meer weten over de Stichting Lost a Child of wilt u de Stichting steunen kijk dan op: lostachild.nl

 

×
X