Nieuwsbrief

Michelin-kok Ron Blaauw

Michelin sterrenkok Ron Blaauw brengt ‘nouveau ruig’ in het Amsterdamse TOBACCO Theater. Een logische stap die past bij de hoge aspiraties die het theater uitspreekt om de nummer 1 van Nederland te worden. TOBACCO krijgt daarbij zeer regelmatig het verzoek van internationale gasten of er de mogelijkheid bestaat een diner te verzorgen op Michelin niveau.

Ron Blaauw: “De vraag van onze gasten is een perfecte match.” Zijn restaurant RON Gastrobar ontvangt vaak het verzoek of het mogelijk is met groepen te komen dineren. “Exclusiviteit kan er dan niet geboden worden. TOBACCO Theater past perfect bij onze stijl en kan ons wel die gewenste exclusiviteit wel bieden.” Commercieel directeur Frank Hekelaar: “Dat klopt. En als we dan toch op zoek gaan naar een Michelin chef-kok dan ook het liefst eentje uit onze eigen stad. Dan kom je natuurlijk snel uit bij Ron Blaauw. Een perfecte mix van vraag en aanbod!” Ron Blaauw zijn reactie: “Ik ken de keuken van het TOBACCO Theater goed. Je kan zien dat hier al jarenlang een super professionele keukenbrigade aan de slag is. En voor mij is het ook een mooie uitdaging om in deze hot-spot van Amsterdam op het niveau van Ron Gastrobar (1 Michelin ster) te koken.”

5 Gangen Menu

SASHIMI VAN ZALM
groene kruiden, citroen en wilde rijst

SOFT SHELL CRAB
udon noodles, gele curry en shiitake

CORVINA
kiemgroenten en tom kha kai

BBQ SPARE RIBS
huisgemaakte sambal

SURPRISE EI
‘Ron Gastrobar’

6 Gangen Menu

SASHIMI VAN ZALM
groene kruiden, citroen en wilde rijst

CROISSANT FOIE
coulis van mandarijn, pastrami en Granny Smith.

SOFT SHELL CRAB
udon noodles, gele curry en shiitake

CORVINA
kiemgroenten en tom kha kai

BBQ SPARE RIBS
huisgemaakte sambal

SURPRISE EI
‘Ron Gastrobar’

×
X